Reviews voor Capgemini | Glassdoor.be

Reviews van Capgemini

Bijgewerkt op 6 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
71%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Capgemini CEO Paul Hermelin
Paul Hermelin
7.787 Beoordelingen
  1. "Flexibiliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - H R Business Partner in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 8 jaar

    Pluspunten

    Door de flexibiliteit in mijn uren kan ik perfect balanceren tussen werk en privé!

    Minpunten

    Geen. Ben op dit moment uiterst tevreden!

    Capgemini2019-10-03
  2. "Veel werkpunten"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Consultant 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Capgemini

    Pluspunten

    Relevante werkervaring opdoen voor starters

    Minpunten

    bodyshopping, management niet altijd op niveau, vaak verkeerde beslissingen in projecten, focus op 1 grote klant

    Advies aan management

    professionalisering

    Capgemini2019-08-13
  3. "OK"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Diegem

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capgemini voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Capabele collega’s, Veel geleerd, Bedrijfswagen, Ondersteuning

    Minpunten

    Draait uiteindelijk om geld, dus weinig lange termijn visie Slechte communicatie over vele herindelingen van afdelingen

    Capgemini2019-06-29
  4. "Had beter verwacht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    - Hoeveelheid online trainingen - Toffe collega's - Werknemers zijn een diverse groep (iedereen ongeacht herkomst,... lijkt welkom)

    Minpunten

    - slechte communicatie van management uit - oude structuur van organisatie - verouderde tools (bv meeste hebben laptops met Win 7) - verouderde processen (bv printen v document, invullen en scannen om verlof aan te vragen) - cliënt lijkt belangrijker dan werkkracht...

    Advies aan management

    Investeer in je werkkrachten (communicatie, tools,...) en zorg voor een IT structuur binnen de organisatie dat inspirerend is ipv deprimerend

    Capgemini2018-12-08
  5. "Fulltime Test Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Test Consultant in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capgemini voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - Goed autobudget - Mooie start-opporuniteiten voor schoolverlaters - Extralegale voordelen goed ondersteund, volledig pakket - Bedrijfswagen + tankkaart

    Minpunten

    - Loon ligt lager dan de marktstandaard indien er geen voorervaring aanwezig is (aankomst bij Capgemini met ervaring in het domein helpt)

    Advies aan management

    Startende Bachelorlonen zijn voldoende maar worden niet aangepast naar gelang de ervaring opgebouwd wordt. Dit zorgt ervoor dat de doorgroei naar Senior consultant niet aantrekkelijk is en het loon niet volgt.

    Capgemini2018-08-10
  6. "Goede technische start"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Consultant in Diegem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Capgemini voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - technisch werk - veel leermogelijkheden - laatste technologieen - technische projecten

    Minpunten

    - weinig business - outsourcing met india

    Capgemini2018-07-23
  7. "Aangenaam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Diegem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    * Leerrijk * Opleidingsmogelijkheden * Over het algemeen een sociale & open sfeer

    Minpunten

    * Files Brusselse ring * Werksfeer en jobinhoud zijn heel afhankelijk van het team en project, binnen dezelfde practice. Moeilijk op voorhand in te schatten.

    Advies aan management

    Communication is key

    Capgemini2018-05-24
  8. "Geen fantastisch salaris, maar goede onderlinge sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Geen big 5 mentaliteit: de sfeer tussen de consultants is heel goed, er heerst geen competitie sfeer. De drinks en samenkomsten zijn altijd gezellig.

    Minpunten

    Je moet wel ongeveer een volledige baan naast je project voor de klant doen om een beetje waardering te krijgen. En de interne trainings slaan nergens op (slechte kwaliteit) terwijl er wel consultants mee worden verkocht bij de klant en er dus veel waarde aan gehecht wordt.

    Advies aan management

    Mensen die gewoon goed presteren bij de klant moeten gewaardeerd worden daarvoor, dat is wat ze voor Capgemini opleveren. Dus niet zoveel focussen op de extra vinkjes die ze af kunnen vinken van het lijstje.

    Capgemini2017-10-13
  9. "Directe aanpak"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Young Professional in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Capgemini

    Pluspunten

    -no-nonsense interview -goede verloning -wagen + tankkaart

    Minpunten

    -verplaatsing (voor projecten in brussel)

    Capgemini2017-06-17
  10. "Senior Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik werk bij Capgemini

    Pluspunten

    Technische implementatie-kennis ipv arrogante verkoopstechnieken Benaderbaar Management Work-life

    Minpunten

    Gebrekkige communicatie/projectplanning Verloning/nettovergoedingen onder marktgemiddelde HQ niet veel allure

    Capgemini2017-04-12
Er zijn 190 reviews gevonden