Reviews van Computer Task Group

(41 reviews in totaal)

Stijn Bijnens

79% waardeert directeur

51% positieve zakelijke vooruitzichten

Computer Task Group heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 41 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Computer Task Group is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

41 reviews
4,0
22 aug 2018

Pluspunten

- Toffe collega's - Opleidingen - team meetings

Minpunten

- Het hele Competence Development systeem lijkt me nogal minimalistisch en niet wat het zou kunnen zijn.

19 mrt 2018

Veel kansen, toffe sfeer

Anonieme werknemer

Pluspunten

Heel veel kansen om je te tonen, actief carrierebeleid, veel extracurriculaire activiteiten

Minpunten

Geen grote minpunten, goed bedrijf

4,0
12 okt 2017

positief stabiel bedrijf

Pluspunten

stabiel bedrijf met duidelijke service aanbod open cultuur met goede samenwerking flexibel naar verloning en werk-privé balans Iedereen kan en mag mee aan de toekomst werken Positief imago bij klanten, wat zich vertaald in langdurige klantenrelaties

Minpunten

traag in trends en nieuwe technologieën. Elke beslissing met impact wordt steeds zorgvuldig geëvalueerd, en dat vergt tijd. Dit maakt dat snelle hypes en trends niet direct opgepikt worden.

Weergave: 1 - 3 van 41 reviews

Glassdoor heeft 657 reviews over Computer Task Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Computer Task Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Computer Task Group bij je past.