Reviews voor Decathlon | Glassdoor.be

Reviews van Decathlon

Bijgewerkt op 20 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Decathlon CEO Michel Aballea
Michel Aballea
532 Beoordelingen
  1. "My experience at Decathlon so far"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sportief verkoper in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Decathlon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibele uren in ruil voor zelf ook flexibel op te stellen. Persoonlijke begeleiding (maandelijks coachingsgesprek). Veel opleidingen en interne doorgroeimogelijkheden. Super werksfeer en collega’s! Veel kans op bonussen, aankoop aandelen en andere voordelen. 30% korting op passiemerken. Hoog bedrag maaltijdcheques. Woon-werk vergoeding. Veel verantwoordelijkheid naargelang je dit zelf wilt. Vakantiedagen... en adv-uren.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het loon is duidelijk niet het hoogste, maar je hebt veel andere voordelen! En binnen de sector van retail schijnt dit nog zeer goed mee te vallen.

    Advies aan management

    Keep it up! Zorg dat elke winkel het rollensystee toepast en er goede community planners zijn, zij kunnen de work-life balans van een team/winkel echt sturen!

    Decathlon2018-07-29
  2. "Flexibiliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - verkoopster in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Decathlon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Flexibel in uurroosters, leuke werksfeer

    Minpunten

    Communicatie kan op sommige vlakken wel beter

    Decathlon2019-10-14
  3. "Tevreden werknemer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoper in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Decathlon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dus op dat vlak zijn ze wel goed bezig!

    Minpunten

    Maar heel weinig doorgroeimogelijkheden, en dat geeft soms het gevoel dat ze ongeïnteresseerd zijn. Dus meestal is er sprake van valse hoop - dat is jammer!

    Advies aan management

    Probeer meer te luisteren naar de werknemers, ipv zelf altijd jullie eigen visie naar voren te schuiven.

    Decathlon2019-08-28
  4. "Mooi bedrijf om te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Sfeer, collegialiteit, opleidingen, variatie, coaching.

    Minpunten

    De verloning op tussenniveau’s is niet marktconform. Vaak voel ik ook een beperkte mate van professionaliteit.

    Decathlon2019-06-25
  5. "decathlon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Magazijnmedewerker in Willebroek
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor 8 jaar

    Pluspunten

    flexibel voor vakantie en sport

    Minpunten

    weinig/geen mogelijk om door te groeien

    Decathlon2019-05-06
  6. "Mooie startjob"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jonge, ambitieuze omgeving met veel ruimte om het beste uit jezelf te halen. Brede waaier verantwoordelijkheden om je sterktes goed te leren kennen. Sterke persoonlijke begeleiding.

    Minpunten

    Grote verwachtingen vanaf dag 1; Geen 9 to 5 (weekendwerk, late shifts) Magere vergoeding

    Decathlon2019-01-28
  7. "Onmogelijk takenpakket en erg laag loon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Afdelingsmanager 
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Decathlon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Toffe, jonge collega's, veel verantwoordelijkheid

    Minpunten

    Hoge werkdruk, steeds meer taken, lange werkdagen, heel veel niet-geregistreerde overuren, heel laag loon

    Advies aan management

    Een retentiebeleid bij afdelingsmanagers kan zorgen voor meer tevredenheid en kwaliteit op de werkvloer. Lonen marktconform maken!

    Decathlon2019-01-10
  8. "Goede leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Afdelingsmanager 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Decathlon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Autonomie voor schoolverlaters Sportief bedrijf Jong management

    Minpunten

    Werken in het weekend op zaterdag

    Decathlon2018-12-05
  9. "Goede werk plaats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Decathlon

    Pluspunten

    veel sociale mensen en toffe mensen

    Minpunten

    veel klanten die van niets weten

    Advies aan management

    geen

    Decathlon2018-08-18
  10. "een aangename werkervaring"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Decathlon

    Pluspunten

    dichtbij, veel collega's, sport omgeving

    Minpunten

    laag loon en veel stress

    Decathlon2018-08-26
Er zijn 1597 reviews gevonden