Reviews van Decathlon

Bijgewerkt op 21 apr 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
77%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Decathlon CEO Michel Aballea
Michel Aballea
655 Beoordelingen
  1. "Topbedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Onthaal- en Betfinmedewerker in Willebroek
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Decathlon

    Pluspunten

    veel groeikansen aangenamke werksfeer en gezellig

    Minpunten

    geen minputen voor dit bedrijf

    Decathlon2020-04-21
  2. "Student"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Cassiere in Anderlecht
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Decathlon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Correct op vlak van betaling

    Minpunten

    Geen aanzien voor her personeel

    Verder lezen
    Decathlon2020-03-03
  3. "Kansen, kansen & kansen"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor 8 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid in het beslissen van ALLES. Opleidingen vanaf de eerste dag tot voor altijd. Ondernemen zonder financiële zorgen

    Minpunten

    Het kader is niet altijd even duidelijk. Veranderende bedrijfscultuur zorgt soms voor onzekerheid

    Decathlon2019-10-29
  4. "Flexibiliteit"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - verkoopster in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Decathlon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Flexibel in uurroosters, leuke werksfeer

    Minpunten

    Communicatie kan op sommige vlakken wel beter

    Decathlon2019-10-14
  5. "Tevreden werknemer"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoper in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Decathlon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dus op dat vlak zijn ze wel goed bezig!

    Minpunten

    Maar heel weinig doorgroeimogelijkheden, en dat geeft soms het gevoel dat ze ongeïnteresseerd zijn. Dus meestal is er sprake van valse hoop - dat is jammer!

    Verder lezen
    Decathlon2019-08-28
  6. "Mooi bedrijf om te starten"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor 3 jaar

    Pluspunten

    Sfeer, collegialiteit, opleidingen, variatie, coaching.

    Minpunten

    De verloning op tussenniveau’s is niet marktconform. Vaak voel ik ook een beperkte mate van professionaliteit.

    Decathlon2019-06-25
  7. "decathlon"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Magazijnmedewerker in Willebroek
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor 8 jaar

    Pluspunten

    flexibel voor vakantie en sport

    Minpunten

    weinig/geen mogelijk om door te groeien

    Decathlon2019-05-06
  8. "Mooie startjob"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Decathlon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jonge, ambitieuze omgeving met veel ruimte om het beste uit jezelf te halen. Brede waaier verantwoordelijkheden om je sterktes goed te leren kennen. Sterke persoonlijke begeleiding.

    Minpunten

    Grote verwachtingen vanaf dag 1; Geen 9 to 5 (weekendwerk, late shifts) Magere vergoeding

    Decathlon2019-01-28
  9. "Onmogelijk takenpakket en erg laag loon"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Afdelingsmanager 
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Decathlon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Toffe, jonge collega's, veel verantwoordelijkheid

    Minpunten

    Hoge werkdruk, steeds meer taken, lange werkdagen, heel veel niet-geregistreerde overuren, heel laag loon

    Verder lezen
    Decathlon2019-01-10
  10. "Goede leerschool"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Afdelingsmanager 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Decathlon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Autonomie voor schoolverlaters Sportief bedrijf Jong management

    Minpunten

    Werken in het weekend op zaterdag

    Decathlon2018-12-05
Er zijn 32 reviews gevonden