Reviews voor Delhaize | Glassdoor.be

Reviews van Delhaize

Bijgewerkt op 6 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
67%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Delhaize President & CEO Frans Muller
Frans Muller
57 Beoordelingen
  1. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Delhaize

    Pluspunten

    Fris, gezond, innovatief, creatief, jong bloed

    Minpunten

    Snel tempo, zoekend, laag loon

    Delhaize2020-02-04
  2. "Logistics coordinator"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Logistics Coordinator in Zellik

    Ik werk voltijd bij Delhaize voor 5 jaar

    Pluspunten

    Voordelen zijn intéressant en betaald steeds op tijd

    Minpunten

    Als ze je niet moeten hebben zal je niet doorgroeien.

    Delhaize2020-02-06
  3. "toffe werkplaats maar eentonig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Delhaize

    Pluspunten

    - Leuke werksfeer - toffe collegas - open communicatie

    Minpunten

    laag loon, ik verdiende meer met mijn interimjob in mijn afstudeerrrichting dan nu, maar ik heb wel maaltijdcheques en andere voordelen. te korte pauzes, eentonig

    Verder lezen
    Delhaize2019-12-05
  4. "Solicitatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerkster in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Delhaize voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Ben zeer gemotiveerd en kan goed met mensen om en Ben altijd zeer vriendelijk en een vrolijk Iemand

    Minpunten

    Ben een gevoelig Iemand en kan niet tegen dat mensen onrespectvol behandeld worden En kan niet tegen achterklap

    Verder lezen
    Delhaize2019-10-14
  5. "Goede werk / privé balans distributie centrum Zellik"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support in Zellik
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Delhaize voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede werk / privé balans distributie centrum Zellik Ik heb er gewerkt als bediende bij ondersteunende support services

    Minpunten

    Lonen liggen wat aan de lage kant

    Delhaize2019-09-29
  6. "Jobstudent kassa"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Jobstudent Kassier-rekkenvuller in Keerbergen

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Delhaize voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Aangename collega's, aangename werksfeer, goede verloning.

    Minpunten

    Als jobstudent werd je niet steeds op de hoogte gebracht van nieuwe acties aan de kassa of van nieuwe bedrijfsregels, veranderingen etc. die toch van belang waren.

    Delhaize2019-09-16
  7. "Boeiend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Leuven

    Ik heb voltijdgewerkt bij Delhaize voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Expertise, collega's, ontwikkeling on the job, opleiding

    Minpunten

    Op zoek naar een strategie

    Delhaize2019-09-10
  8. "Jobstudent rekkenvuller"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Jobstudent Kassier-rekkenvuller in Mechelen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Delhaize gewerkt

    Pluspunten

    Top collegas en aangename werksfeer

    Minpunten

    werkuren variëren sterk van dag op dag, soms om 6u starten

    Delhaize2019-09-05
  9. "Positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Delhaize voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning Fijne werkomgeving Sociaal contact Leuk werk Boeiende uitdaging

    Minpunten

    Weekendwerk Hard werken Slechte leidingevense Veel verlangen van je Weinig begrip prive

    Verder lezen
    Delhaize2019-09-01
  10. "Transformatie is key voor Delhaize"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bediende 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Delhaize voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goeie sfeer, prima collega's, goeie producten

    Minpunten

    Oudere werknemers of mensen met ervaring worden op geen enkele moment beloond. Bij een positieve evaluatie steeds hetzelfde verhaal. Slechte tijden, bedrijf in transformatie we kunnen u enkel de index bieden... yeah right

    Verder lezen
    Delhaize2019-08-26

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 288 reviews gevonden