Reviews voor Dell Technologies | Glassdoor.be

Reviews van Dell Technologies

Bijgewerkt op 20 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 13633 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Dell Technologies CEO Michael S. Dell
Michael S. Dell
7272 Beoordelingen
  1. "Pionier"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Dell Technologies voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Dynamisch, hartelijk, vooruitstrevend, winstgevend, uitdagemd

    Minpunten

    Geen, geen, geen, geen, geen

    Advies aan management

    Hebben geen advies nodig

    Dell Technologies2019-07-28
  2. "Bedrijf met een uitstekende toekomst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Prettig bedrijf met veel jonge mensen professionals en dat volop in ontwikkeling is. Krachtig portfolio met oplossingen wat goed aansluit in de markt.

    Minpunten

    Zoals bij veel Amerikaanse bedrijven is de sfeer erg afhankelijk van resultaat. Wanneer omzet achterloopt wordt er teveel micromanagement toegepast waardoor de admin workload en verantwoording over het verloop van sales trajecten stijgt. Promotie wordt veelal toegekend aan mensen die allerlei inspanningen doen voor de Dell site naast hun reguliere werk. Dit zijn meestal jonge mensen die als graduate binnen komen en nog...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Beter de balans zoeken tussen de doelen die vanuit Europees management gesteld worden en hoe we als Nederland hierop acteren. De focus moet liggen op de relatie. “ The Customer First”.

    Dell Technologies2019-07-14
  3. "Productiviteit kan omhoog ..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Goede werksfeer. Mooi bedrijf en mooie visie. Verandering is constant, hier moet je wel mee om kunnen gaan.

    Minpunten

    Faciliteiten voor de medewerkers > we verkopen mooie producten. Hoe zit het met de inrichting van onze flex werkplekken? Scheve verhoudingen; trainees vs medewerkers die meerdere jaren in dienst zijn.

    Advies aan management

    Beoordeel de faciliteiten voor de medewerkers in terms of wat voor invloed dit heeft op de productiviteit. En ja, een extra monitor kost meer geld, echter wat zou dit betekenen voor de productiviteit?

    Dell Technologies2019-01-06
  4. "Dell Review"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Grote organisatie, doorgroei mogelijk, goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Er wordt beoordeeld op aantal jaren werkervaring, ipv op de persoon.

    Dell Technologies2018-05-12
  5. "Dell workforce"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibel, internationaal, leuke collega's, goede benefits

    Minpunten

    moeilijk doorgroeien, veel doorloop, locatie

    Dell Technologies2017-07-26
  6. Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Mooie oplossingen, geweldige cultuur, mooi bedrijf

    Minpunten

    Soms wat kwartaal gedreven, maar het blijft sales:)

    Dell Technologies2017-03-31
  7. "Interessante omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Interessante omgeving met altijd de nieuwste technieken waar je mee te maken krijgt.

    Minpunten

    Veel blijven leren om bij te blijven, naast je bestaande werkzaamheden. Vraagt tijd.

    Dell Technologies2017-01-26
  8. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Tevreden over mogelijkheden en salaris

    Minpunten

    Druk, hoge targets, onzekerheid en

    Dell Technologies2016-12-21
  9. "OK bedrijf, verwacht geen wonderen in doorgroei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Veel vrijheid en ongedwongen sfeer

    Minpunten

    Doorgroei zeer beperkt, teveel focus op hardware verkoop en korte termijn

    Dell Technologies2016-11-30
  10. "Workplace of the future"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Talent Acquisition Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Dynamische en flexibele werkomgeving - Verschillende traineeships en talenten programma's - Innovatieve en entrepreneurial spirit - Focus op diversiteit - Veel ruimte voor training en ontwikkeling #1 technology company

    Minpunten

    Het is een erg dynamisch bedrijf, dus men verwacht een flexibele instelling tov de continue verandering. Dit is wellicht typerend voor de technology sector.

    Dell Technologies2016-11-06
Er zijn 13633 reviews gevonden