Reviews voor Dell Technologies | Glassdoor.be

Reviews van Dell Technologies

Bijgewerkt op okt 23, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
83%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Dell Technologies CEO Michael S. Dell
Michael S. Dell
7.713 Beoordelingen
  1. "Ik was verrast"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Accountmanager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Dell is voor mij een aangename verrassing, met name het feit dat ieder bedrijf haar eigen cultuur en management heeft ontwikkeld, ik hou van deze diversiteit. Andere goede eigenschappen: - onafhankelijkheid bij het inplannen van je activiteiten - voorgestelde verbeteringen worden met veel openheid ontvangen - aanmoediging van vrouwen en werkende moeders - aanmoediging van werken vanuit huis - in mijn geval is het... alsof ik in een coole, snel groeiende startende onderneming werk binnen een grote, veilige corporatie

    Meer weergeven

    Minpunten

    - snelle veranderingen - operationeel/processen niet geweldig

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2018-03-14
  2. "Sterk bedrijf & duidelijke visie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Executive in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 3 jaar

    Pluspunten

    Sterk technologisch portfolio. Meer dan een hardware vendor. Hoge loyaliteit klanten. Sterke positie mbt Hybrid Cloud en HCI Groeimogelijkheden. Goede verloning.

    Minpunten

    Processen en procedures. Sfeer met ups en downs. Micromanagement.

    Advies aan management

    Vergeet niet: dé belangrijkste asset van elke onderneming zijn de mensen.

    Dell Technologies2019-10-23
  3. "Account manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Leuk bedrijf met leuke sfeer

    Minpunten

    Hoge targets, onboarding was totaal niet relevant voor het werk als account manager, nog voor sales.

    Dell Technologies2019-08-28
  4. Nuttig (1)

    "Internal Sales Rep"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    flexibel, fijne werk tijden, gezellige mensen

    Minpunten

    repetatief werk, weinig concrete aanmoediging voor oersoonlijke ontwikkeling en doorgroeien

    Advies aan management

    mee autonomie en vertrouwen in werknemer

    Dell Technologies2019-08-20
  5. "Pionier"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Dell Technologies voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Dynamisch, hartelijk, vooruitstrevend, winstgevend, uitdagemd

    Minpunten

    Geen, geen, geen, geen, geen

    Advies aan management

    Hebben geen advies nodig

    Dell Technologies2019-07-28
  6. Nuttig (1)

    "Bedrijf met een uitstekende toekomst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Prettig bedrijf met veel jonge mensen professionals en dat volop in ontwikkeling is. Krachtig portfolio met oplossingen wat goed aansluit in de markt.

    Minpunten

    Zoals bij veel Amerikaanse bedrijven is de sfeer erg afhankelijk van resultaat. Wanneer omzet achterloopt wordt er teveel micromanagement toegepast waardoor de admin workload en verantwoording over het verloop van sales trajecten stijgt. Promotie wordt veelal toegekend aan mensen die allerlei inspanningen doen voor de Dell site naast hun reguliere werk. Dit zijn meestal jonge mensen die als graduate binnen komen en... nog alle vrijheid en tijd hebben doordat ze nog geen kinderen hebben. Ik vind het een groot gemis dat hierdoor een belangrijke groep mensen buiten het zichtveld valt, namelijk de werknemers met een behoorlijke IT ervaring en die kennis kunnen overdragen middels een dergelijke rol.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Beter de balans zoeken tussen de doelen die vanuit Europees management gesteld worden en hoe we als Nederland hierop acteren. De focus moet liggen op de relatie. “ The Customer First”.

    Dell Technologies2019-07-14
  7. "Productiviteit kan omhoog ..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Goede werksfeer. Mooi bedrijf en mooie visie. Verandering is constant, hier moet je wel mee om kunnen gaan.

    Minpunten

    Faciliteiten voor de medewerkers > we verkopen mooie producten. Hoe zit het met de inrichting van onze flex werkplekken? Scheve verhoudingen; trainees vs medewerkers die meerdere jaren in dienst zijn.

    Advies aan management

    Beoordeel de faciliteiten voor de medewerkers in terms of wat voor invloed dit heeft op de productiviteit. En ja, een extra monitor kost meer geld, echter wat zou dit betekenen voor de productiviteit?

    Dell Technologies2019-01-06
  8. "Dell Review"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Grote organisatie, doorgroei mogelijk, goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Er wordt beoordeeld op aantal jaren werkervaring, ipv op de persoon.

    Dell Technologies2018-05-12
  9. "Dell workforce"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibel, internationaal, leuke collega's, goede benefits

    Minpunten

    moeilijk doorgroeien, veel doorloop, locatie

    Dell Technologies2017-07-26
  10. Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Mooie oplossingen, geweldige cultuur, mooi bedrijf

    Minpunten

    Soms wat kwartaal gedreven, maar het blijft sales:)

    Dell Technologies2017-03-31
Er zijn 14334 reviews gevonden