Reviews voor Deloitte | Glassdoor.be

Reviews van Deloitte

Bijgewerkt op 25 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 28265 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
Deloitte CEO Joe Ucuzoglu - US
Joe Ucuzoglu - US
0 Beoordelingen
  1. "Junior Auditor Deloitte - Uitdagend en jong bedrijf, interessante job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Auditor in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    I have been working at Deloitte voltijd for less than a year

    Pluspunten

    - Stijle leercurve - Jong bedrijf, toffe collega's - Veel uitdaging - Snelle groei - Mooie nettovoordelen - Hoge kwaliteit van training - Afwisseling in klanten

    Minpunten

    - Soms zijn klanten wat verder rijden, alhoewel merendeel van mijn klanten dicht bij huis zijn. - Work/life balance, maar niet per se zwaarder dan andere starter jobs in financiële sector.

    Deloitte2018-12-04
  2. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 5 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit; groeimogelijkheden; resources, zowel materieel als people

    Minpunten

    Druk mbt productiviteit; geen 9 to 5

    Deloitte2019-06-24
  3. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Auditor in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Deloitte voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Professioneel, goede leerschool, teamspirit, fijne collega’s

    Minpunten

    Subjectief beoordelingssysteem en soms te weinig betrokkenheid van bepaalde managers

    Advies aan management

    Wees soms menselijker

    Deloitte2019-06-23
  4. "Ideale plek om eerste werkervaring op te doen"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Junior Legal Counsel 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

      Pluspunten

      Ideale plek om eerste werkervaring op te doen

      Minpunten

      Geen echte minpunten te vermelden

      Deloitte2019-06-20
    • "Goede marktaftoetsing"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Investment Manager 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      I have been working at Deloitte voltijd for less than a year

      Pluspunten

      Veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden

      Minpunten

      Teveel verschillende bedrijven op korte termijn

      Deloitte2019-06-11
    • "Senior Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Deloitte

      Pluspunten

      Netwerk, Deloitte merk op je CV

      Minpunten

      Kostenbesparende organisatie, je bent een nummer/resource, eens in een bepaald team geraak je er héél moeilijk uit, geen training voor jouw carrière maar voor hun cijfers en om je uurrate nog hoger te trekken zodat ze je als specialist kunnen verkopen...

      Advies aan management

      Veel te veel vennoten die walgelijk veel geld verdienen op de rug van de werkmieren. Dit is geweten in de organisatie en is geen aangenaam gevoel. Dit werkt value for the customer helemaal tegen en katalyseert egoïsme en ellebogengedrag

      Deloitte2019-06-21
    • "Top!"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      I have been working at Deloitte voltijd for less than a year

      Pluspunten

      Je ziet veel en krijgt veel kansen

      Minpunten

      heel starre structuur om de klant alles te bieden.

      Advies aan management

      kijk over de posities heen.

      Deloitte2019-05-24
    • "Aangename locatie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Deloitte

      Pluspunten

      Geweldige mensen en leer opportuniteiten.

      Minpunten

      Heel veel competitie en hoge werk druk.

      Deloitte2019-05-10
    • Nuttig (1)

      "Slecht bedrijf voor data scientists / goed bedrijf voor generalistische managers"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

      Pluspunten

      - goede opleiding in generalistische consultancy en management technieken, - goede werkomgeving

      Minpunten

      - jobinhoud wordt niet gerespecteerd (als data scientist doe je nog geen 50% data science werk). - gebrekkige opleidingsmogelijkheden als data scientist, - technische profielen worden niet gewaardeerd. Evaluaties zijn volledig gericht op generalistische management karakteristieken.

      Advies aan management

      Herbouw de specialist track van nul af aan.

      Deloitte2019-06-06
    • "Een uitdaging"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Deloitte

      Pluspunten

      Zeer aangename werksfeer. Afwisselend werk en goede bedrijfscultuur

      Minpunten

      Geen nine to five mentaliteit.

      Advies aan management

      Is momenteel naar mijn mening goed bezig. Zeer vooruitstrevend beleid, zowel op vlak van work-life balance, mobiliteit etc

      Deloitte2019-03-30
    Er zijn 28265 reviews gevonden