Reviews voor Deloitte | Glassdoor.be

Reviews van Deloitte

Bijgewerkt op 20 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
80%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Deloitte CEO Joe Ucuzoglu - US
Joe Ucuzoglu - US
455 Beoordelingen
  1. "Zeer goed bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 3 jaar

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, kansen, ontwikkeling, investering, ervaring

    Minpunten

    buitengewoon werkt eindigt niet in buitengewone beloningen/verloningen. Je blijft binnen barema's.

    Verder lezen
    Deloitte2020-02-06
  2. "Goed bedrijf maar opassen voor loan staffing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

    Pluspunten

    leuk team mogelijk tot leuke projecten

    Minpunten

    Opassen dat ze je niet voor een jaar bij een klant steken waar je weinig bij leert.

    Verder lezen
    Deloitte2020-01-25
  3. "Good working environment , challenging work"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Good work life balance and every day has its challenges.

    Minpunten

    One in. A million in a huge company

    Deloitte2020-01-18
  4. Nuttig (1)

    "top ervaring met hogere werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Deloitte voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Partners & hoger management zijn zeer toegankelijk. Altijd bereid om meer info/uitleg te geven & je dingen bij te brengen. Teamwork tijdens projecten is vaak met mensen van hetzelfde niveau (+ meer senior profielen) wat het werk leuk maakt.

    Minpunten

    Mangers en sr.managers hebben vaak hoge targets en krijgen misschien teveel vrijheid in het bepalen van hun marge op een project. Indien ze beslissen om een project aan lagere marge te verkopen (om hun eigen targets te halen), wordt deze druk vaak doorgeduwd naar het uitvoerende team (BA/con/sr/con). Maar anderzijds is dit eigen aan de consulting industrie.

    Verder lezen
    Deloitte2020-01-03
  5. "Hoge werkdruk weinig ruimte voor ontspanning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Controller 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Dynamieke omgeving, verschillende hiërarchie niveaus komen in contact, divers

    Minpunten

    Hoge werkdruk die niet veel belang hecht aan sociale connecties opbouwen binnen team, anonieme omgeving met andere personen in eenzelfde plaats bvb lift, refter

    Verder lezen
    Deloitte2019-12-17
  6. "Deloitte Consulting"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Flexibel, professioneel, internationaal, leuke werkomgeving

    Minpunten

    Grote structuur waar je vaak weinig impact ziet

    Verder lezen
    Deloitte2019-11-28
  7. "Huidige job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fijn bedrijf, leuke werksfeer, verder geen opmerkingen.

    Minpunten

    Geen minpunten over het bedrijf.

    Deloitte2019-11-12
  8. "Ellebogen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Goeie omkadering, opleiding en begeleiding in het begin.

    Minpunten

    Hard werk voor weinig return.

    Deloitte2019-11-21
  9. "Fijne ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

    Pluspunten

    Fijne collegas, goede sfeer, carriere mogelijkheden

    Minpunten

    Weinig flexibiliteit in de werkuren

    Deloitte2019-11-01
  10. "Perfecte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Goede verloning, goede work-life balance, goede opvolging door coaches, veel opleidingsmogelijkheden, tof management, leuke events, aandacht voor het milieu, prachtig kantoor en goede catering, informele sfeer

    Minpunten

    File, maar dat is eigen aan België

    Verder lezen
    Deloitte2019-10-25

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 32870 reviews gevonden