Reviews voor Deloitte | Glassdoor.be

Reviews van Deloitte

Bijgewerkt op 18 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 29289 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Deloitte CEO Joe Ucuzoglu - US
Joe Ucuzoglu - US
91 Beoordelingen
  1. "Top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Je ziet veel en krijgt veel kansen

    Minpunten

    heel starre structuur om de klant alles te bieden.

    Advies aan management

    kijk over de posities heen.

    Deloitte2019-05-24
  2. "Perfecte springplank"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

    Pluspunten

    Focus op learning en instappen. Begeleiding ook die nodig is bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt.

    Minpunten

    Hoge druk en focus op hiërarchie, waardoor het menselijke aspect soms komt te vervallen.

    Deloitte2019-07-02
  3. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 5 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit; groeimogelijkheden; resources, zowel materieel als people

    Minpunten

    Druk mbt productiviteit; geen 9 to 5

    Deloitte2019-06-24
  4. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Auditor in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Deloitte voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Professioneel, goede leerschool, teamspirit, fijne collega’s

    Minpunten

    Subjectief beoordelingssysteem en soms te weinig betrokkenheid van bepaalde managers

    Advies aan management

    Wees soms menselijker

    Deloitte2019-06-23
  5. "Ideale plek om eerste werkervaring op te doen"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Junior Legal Counsel 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

    Pluspunten

    Ideale plek om eerste werkervaring op te doen

    Minpunten

    Geen echte minpunten te vermelden

    Deloitte2019-06-20
  6. "Goede marktaftoetsing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Investment Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden

    Minpunten

    Teveel verschillende bedrijven op korte termijn

    Deloitte2019-06-11
  7. "Senior Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Netwerk, Deloitte merk op je CV

    Minpunten

    Kostenbesparende organisatie, je bent een nummer/resource, eens in een bepaald team geraak je er héél moeilijk uit, geen training voor jouw carrière maar voor hun cijfers en om je uurrate nog hoger te trekken zodat ze je als specialist kunnen verkopen...

    Advies aan management

    Veel te veel vennoten die walgelijk veel geld verdienen op de rug van de werkmieren. Dit is geweten in de organisatie en is geen aangenaam gevoel. Dit werkt value for the customer helemaal tegen en katalyseert egoïsme en ellebogengedrag

    Deloitte2019-06-21
  8. "Aangename locatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Geweldige mensen en leer opportuniteiten.

    Minpunten

    Heel veel competitie en hoge werk druk.

    Deloitte2019-05-10
  9. Nuttig (2)

    "Slecht bedrijf voor data scientists / goed bedrijf voor generalistische managers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

    Pluspunten

    - goede opleiding in generalistische consultancy en management technieken, - goede werkomgeving

    Minpunten

    - jobinhoud wordt niet gerespecteerd (als data scientist doe je nog geen 50% data science werk). - gebrekkige opleidingsmogelijkheden als data scientist, - technische profielen worden niet gewaardeerd. Evaluaties zijn volledig gericht op generalistische management karakteristieken.

    Advies aan management

    Herbouw de specialist track van nul af aan.

    Deloitte2019-06-06
  10. "Een uitdaging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Zeer aangename werksfeer. Afwisselend werk en goede bedrijfscultuur

    Minpunten

    Geen nine to five mentaliteit.

    Advies aan management

    Is momenteel naar mijn mening goed bezig. Zeer vooruitstrevend beleid, zowel op vlak van work-life balance, mobiliteit etc

    Deloitte2019-03-30
Er zijn 29289 reviews gevonden