Reviews voor EY | Glassdoor.be

Reviews van EY

Bijgewerkt op 22 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
78%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
EY Global Chairman and CEO Carmine Di  Sibio
Carmine Di Sibio
820 Beoordelingen
  1. "nieuwe audi a1"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij EY

    Pluspunten

    Als starter krijgen accountants/auditors de nieuwe audi a1.

    Minpunten

    In de drukke periode draai je veel overuren.

    EY2019-09-30
  2. "Advisory"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Diegem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EY voor 3 jaar

    Pluspunten

    veel mogelijkheid tot opleiding. Is vooral interessant als starterjob.

    Minpunten

    Toxic culture. Vergoeding is echt wel laag tov hetgeen er gefactureerd wordt aan klanten.

    EY2020-03-22
  3. "Big 4"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Air Traffic Control Specialist 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EY

    Pluspunten

    Heel leerrijk met veel vrijheid/verantwoordelijkheid

    Minpunten

    Wordt heel veel verwacht van je + lange uren

    EY2020-01-15
  4. "Een jonge omgeving met heel wat financiële voordelen, maar een slechte work-life balance en slechte communicatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem
    Niet aanbevolen

    Ik werk voltijd bij EY voor 3 jaar

    Pluspunten

    Jonge internationale omgeving, heel wat voordelen van alle aard (bv. bedrijfsauto, tankkaart, extra netto allowances (voor bijvoorbeeld maaltijden, parking, etc.), Iphone, GSM-abonnement, ecocheques, laptop, etc.), social events

    Minpunten

    Bedrijfscultuur, slechte communicatie en transparantie, minder aandacht aan diversiteit dan ze beweren, slechte work-life balance, er wordt amper naar juniors hun mening gevraagd, slecht onthaal op eerste dagen, weinig HR-inspanningen

    EY2019-11-21
  5. "Positief"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij EY

    Pluspunten

    Toffe sfeer onder collega’s dynamische cultuur

    Minpunten

    De klassieke minpunten van big 4 (veel werk en korte deadlines)

    EY2019-10-12
  6. "Senior financial auditor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij EY

    Pluspunten

    Maandelijks brutoloon van 2 600 Maandelijkse netto vergoedingen van: 186 + 15 + 15 + 110 bedrijfswagen + tankkaart (Enkel België) 13e maand + dubbelvakantiegeld Ecocheques twv 250 euro

    Minpunten

    Vanaf senior niveau zijn overuren niet langer te recupereren (noch in geld noch in verlof). In ruil hiervoor wordt een prestatie bonus toegekend en extra verlof dagen namelijk 20 + 10

    EY2019-10-08
  7. "Goede cultuur, maar bureaucratish"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij EY gewerkt

    Pluspunten

    Bedrijfcultuur, extralegale voordelen bij salaris, colegialiteit, oportuniteit tot bijleren

    Minpunten

    Bureaucratie, communicatie van hoger management naar jonge consultants toe, grote kans om op een bodyshop project te belanden

    Verder lezen
    EY2019-07-23
  8. "Leuke job en team (TAS)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij EY

    Pluspunten

    Leuke, jonge mensen Veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor juniors

    Minpunten

    Interne politiek binnen het TAS team

    EY2019-07-07
  9. "ACR Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EY

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, afwisselende job, uitdaging, voordelen alle aard, flexibiliteit

    Minpunten

    Work-life-balance, management, grote werkdruk, hierarchie

    EY2019-06-07
  10. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij EY voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    werksfeer, projecten, ontwikkeling en kansen

    Minpunten

    geen minpunten voor mij

    Verder lezen
    EY2019-05-23
Er zijn 189 reviews gevonden
</>Embed