Reviews van Exellys

(28 reviews in totaal)

Stefan Dierckx

100% waardeert directeur

69% positieve zakelijke vooruitzichten

Exellys heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 28 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Exellys is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

28 reviews
15 dec 2025

Geweldig bedrijf

Pluspunten

Zeer lieve mensen, geweldige community, zeer nuttige leerkansen, groeipotentieel.

Minpunten

Ik heb in de periode dat ik hier heb gewerkt nog geen minpunten ervaren.

21 aug 2025

Een goede start voor je carriere

Pluspunten

+Je wordt gematcht met bedrijven gebaseerd op jouw interesses +Je hebt een coach die je begeleidt en voorbereid op het integreren bij de klant +Projective Group Talent (Exellys) staat klaar als derde persoon om mogelijke conflicten op te lossen die je hebt met de klant +Je bouwt een divers netwerk op

Minpunten

-Het is de bedoeling dat je integreert bij je klant dus je bouwt geen anciënniteit op

24 jul 2025

Open Source

Pluspunten

Fijne klant als consultant Goede opvolging via evaluaties en contact met de klant

Minpunten

Beperkte contacten in IT wereld naast het bankwezen

Weergave: 1 - 3 van 28 reviews

Glassdoor heeft 48 reviews over Exellys die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Exellys. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Exellys bij je past.