Reviews voor Experis | Glassdoor.be

Reviews van Experis

Bijgewerkt op 11 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 923 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
60%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Experis CEO Jonas Prising
Jonas Prising
329 Beoordelingen
  1. "OK"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke sfeer Goede bonussen Zelfstandigheid is mogelijk

    Minpunten

    loon gaat niet snel omhoog sommige teams worden minder aandacht aan besteed samenhang tussen afdelingen kan beter

    Experis2019-05-06
  2. "Amateuristisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Experis gewerkt

    Pluspunten

    Goed als startersjob meer niet

    Minpunten

    Bedrijf verliest contract met klant waardoor alle consultant moeten vertrekken. Dit is 4 maanden van tevoren bekend. Ze wachten 4de maand af om iets te zoeken. Na welgeteld 1 opportuniteit krijg je te horen dat ze niets vinden en je zelf maar moet zoeken en vacatures doorsturen naar de recruiters... Waarvoor worden de recruiters betaald? Dit kan toch niet de norm zijn? Een werknemer van 7j krijgt te horen dat als hij iets zelf vind mag vertrekken want zij vinden niets voor een senior tester met 7j ervaring....

    Verder lezen
    Experis2019-04-11
  3. "Experis Ambassador"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ambassador in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    vlotte administratie correcte en tijdige uitbetaling

    Minpunten

    weinig carrièreadvies slechts 1 review per jaar

    Verder lezen
    Experis2018-03-25
  4. "Werken als IT Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Experis voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -Goede groepsverzekering -Deel van een grote groep (Manpower group) -Verlofaanvraag altijd goedgekeurd geweest

    Minpunten

    -Salaris te laag -Te weinig opledingsmogelijkheden

    Experis2017-05-19
  5. "Organisatie met veel kansen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor 3 jaar

    Pluspunten

    - veel ruimte tot eigen ontwikkeling - leuke collega’s - mooie klanten

    Minpunten

    - Neem je eigen verantwoordelijkheid dan komt het goed

    Experis2019-05-27
  6. "Gewoon slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke vrienden aan overgehouden. Ik heb verder geen 5 woorden voor de pluspunten.

    Minpunten

    Ze doen alsof ze je begrijpen en gebruiken het daarna tegen je. Supermarkt cultuur.

    Verder lezen
    Experis2019-06-24
  7. "matig matig matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik heb een basis kunnen leggen als recruiter hier maar meer moet je niet verwachten.

    Minpunten

    Slechte arbeidsvoorwaarden. Een bonus bijv. die niet haalbaar is en niet in verhouding is met accountmanagement. Ook wordt vrijwel niets gedaan aan de ontwikkeling van je talenten ook al is dat de core van de marketing die Experis doet. Vervelend is ook het feit dat het stikt van de junioren en je dus van collega's weinig te leren hebt.

    Verder lezen
    Experis2019-05-16
  8. "Persoonlijk management & genoeg zelfontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Experis

    Pluspunten

    Experis is voor mij een hele fijne, persoonlijke en flexibele werkgever. - Management wordt niet op een one-way-fits-all manier gedaan, maar er wordt gekeken naar wat de individu nodig heeft; - Daarnaast zijn er vrijwel wekelijks trainingen voor zowel persoonlijke ontwikkeling als werk-gerelateerde ontwikkeling; - Flexibiliteit qua werktijden en thuiswerken; - Goede financiële vergoeding en arbeidsvoorwaarden (+ leaseauto).

    Minpunten

    - Onduidelijkheid over samenwerking met andere vestigingen

    Experis2018-12-05
  9. "Geen aanrader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Acquisition in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Experis gewerkt

    Pluspunten

    + Redelijk flexibel in hoe je je werk doet

    Minpunten

    - Slechte vooruitzichten - Arbeidsvoorwaarden matig - Bonussysteem compleet scheef tussen Talent Acquisition en Account Management - Alleen maar junioren omdat er geen budget is voor Seniors met verstand van zaken - Weinig tot geen domeinkennis present in het vakgebied waar gerecruit wordt. - Management dat vooral bezig is met mooi zijn maar niet hun werk. - Zeggen mensgericht te zijn etc. maar dat is gewoon PR. In het daadwerkelijke werk komt dat nergens naar voren. Gewoon kwantiteit boven kwaliteit rammen.

    Verder lezen
    Experis2018-12-18
  10. "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    geen plus punten te vinden. Alleen maar stress bij de mensen op de werkvloer

    Minpunten

    Bedrijf enkel gericht op omzet en geen kijk op werknemers

    Verder lezen
    Experis2018-10-01
Er zijn 923 reviews gevonden