Cover image for Fluvius
Logo
Alle foto's weergeven

Fluvius

Actieve werkgever

Fluvius

Review toevoegen

Reviews van Fluvius

4,0
81% Aanbevelen bij een kennis
100% Waardeert directeur
4,0
81%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Fluvius CEO Frank Vanbrabant (no image)
Frank Vanbrabant
19 Beoordelingen
Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden

73 van meer dan 83 reviews gevonden

Bijgewerkt op 17 aug. 2023

  1. 5,0
   22 feb. 2023
   Kantoormedewerker
   Huidige werknemer
   Aanbevelen
   Directeur-goedkeuring
   Zakelijk vooruitzicht

   Pluspunten

   - Goede algemene werksfeer & collega's. - Gevoel dat er naar je voor zover mogelijk geluisterd wordt. - Veel zelfstandigheid & input van ideeën met de nodige ondersteuning wanneer nodig. - Veel mogelijkheden tot groei binnenin de firma (functiegerelateerd & doorgroeimogelijkheden voor diegene die het wensen). - Loon is deftig met veel voordelen. - Glijdend uurrooster in huidige functie. - Mogelijkheid tot thuiswerk. - Sterke vakbondsaanwezigheid. - Mooi pand en werklocatie. - Inhouse restaurant met lage prijzen. - Ruime parking. - Communicatie is redelijk goed rekening houdende met de grootte van het bedrijf. - Voldoende vergaderingen om over alles op de hoogte te blijven.

   Minpunten

   - Infrastructuur kan beter door problemen tijdens bouw (wordt aan gewerkt). - De gebruikelijke kwaaltjes binnen ieder groot bedrijf (communicatie, etc...). - Voorlopig nog niets gehoord over een mogelijkheid tot implementatie van een 4-dagenwerkweek.

   Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent bij ons. Op het vlak van communicatie is er inderdaad ruimte om verder te groeien. We nemen jouw feedback en advies dus zeker mee. Vriendelijke groeten, team Fluvius

   1. 4,0
    17 aug. 2023
    Exploitatie agent
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar
    Hasselt, Limburg
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    13 & 14de maand. Gsm, abonnement, internet, tankkaart-korting, verlod

    Minpunten

    Wachtdiensten, planning privé is soms moeilijk

    Dankjewel voor jouw review! Fijn dat je ons pakket aantrekkelijk vindt. We nemen je verdere feedback zeker mee. Vriendelijke groeten, het Fluvius team

   2. Kom bij Fluvius werken
    Meest recente vacatures
   Weergave: 1 - 10 van 73 reviews
   </>Embed

   Veelgestelde vragen over Fluvius-reviews

   Fluvius heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 83 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 81% van de werknemers zou werken bij Fluvius aanraden aan vrienden en 82% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -5% verslechterd.

   Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Fluvius hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Fluvius. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -6% verslechterd.

   Op basis van Glassdoor-reviews zou 81% van de werknemers van Fluvius vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Fluvius met een waarde van 4,7 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,0 voor cultuur en waarden en 3,4 voor loopbaanmogelijkheden.

   Loopbanen die populair zijn bij Fluvius-werkzoekenden

   VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

   Glassdoor heeft 83 reviews over Fluvius die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Fluvius. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Fluvius bij u past.