Reviews voor IKEA | Glassdoor.be

Reviews van IKEA

Bijgewerkt op 21 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
IKEA CEO Jesper Brodin
Jesper Brodin
226 Beoordelingen
  1. "Logistiek medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij IKEA

    Pluspunten

    Open bedrijfscultuur, werknemers staan centraal, bedrijfsrestaurant, goede verloning

    Minpunten

    Niets op aan te merken

    IKEA2018-05-03
  2. "Waarden en mensgerichtewerkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - HR Manager in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IKEA voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel leuke voordelen en leuke sfeer. Er wordt heel veel voor de medewerkers gedaan. Er zijn bovendien veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    soms hoge werkdruk, zeker ook voor managers.

    IKEA2019-09-01
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij IKEA

    Pluspunten

    Aangename werksfeer en vlakke structuur

    Minpunten

    Hoge werkdruk voor managers

    IKEA2019-08-24
  4. "Groei"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Internationaal bedrijf en opportuniteiten toekomst

    Minpunten

    Groot bedrijf met complexe structuur

    IKEA2019-08-23
  5. "Verkoper"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij IKEA

    Pluspunten

    Toffe werksfeer, leuke collega's, bedrijf dat investeert in zijn personeel

    Minpunten

    Zaterdagwerk, verlof planning loopt moeilijker

    IKEA2019-07-18
  6. "Fijne job onder goede omstandigheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Kassamedewerker in Gent
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij IKEA

    Pluspunten

    Je krijgt veel kansen, geen diploma nodig, goedkoop eten, veel faciliteiten op het werk, veel pauze, goed loon

    Minpunten

    Soms weinig tijd voor feedback, bittere seniors

    IKEA2019-07-05
  7. Nuttig (1)

    "Triest"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - BAM/Teammanager in Zaventem
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IKEA voor 5 jaar

    Pluspunten

    Personeelskorting (elk personeelslid krijgt 15% korting)

    Minpunten

    Complete incompetentie. Bij IKEA kan iedereen doorgroeien tot elke functie en daardoor zitten er heel wat mensen op een stoel waar ze niet de kunde of kennis voor hebben.

    Advies aan management

    Stop ermee

    IKEA2019-05-23
  8. "Zinkend schip"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Wilrijk
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IKEA voor 10 jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's Correcte verloning Informele sfeer Premie voor werken <7u en >18u.

    Minpunten

    Onderbezetting Doorgedreven blinde besparingen Weinig respect Onrealistische doelstellingen Management zit niet op één lijn Waarden en normen zijn in praktijk ver te zoeken Amper voltijdse contracten

    IKEA2019-05-13
  9. "Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij IKEA voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer binnen de team van logistiek/sales

    Minpunten

    Af en toe was het toch wel zwaarwerken

    IKEA2019-03-27
  10. "Vakantiejob"

    SterSterSterSterSter
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij IKEA

    Pluspunten

    Toffe werkomgeving Open en spontane collega's Leuk werk als jobstudent

    Minpunten

    Afhankelijk van het "department" (bv slaapkamer) is het leuk of minder leuk. Ik heb 4 weken doorgebracht tussen de bureaustoelen en 4 weken tussen de bedden. Bij de bedden is het veel leuker owv meer communicatie met klanten. Geen voltijdse werkweken

    IKEA2019-03-26
Er zijn 3706 reviews gevonden
</>Embed