Reviews van ITrainee

3,8

64% zou aanbevelen aan een kennis

(22 reviews in totaal)

67% positieve zakelijke vooruitzichten

ITrainee heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 22 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van ITrainee is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

22 reviews
5 jul 2017

Goede start voor een SAP consultant

Anonieme werknemer

Pluspunten

Je krijgt de kans om alles te leren wat je wilt, zullen nooit moeilijk doen om cursusmateriaal oid. aan te schaffen. Daarnaast is het salaris ook echt wel prima voor een starter.

Minpunten

Het enige minpunt is dat je vanuit ITrainee 15 maanden geplaatst wordt bij een bedrijf waar je na die 15 maanden in dienst gaat (niet verplicht). Je weet van te voren natuurlijk niet alles over dat bedrijf en daardoor kan het misschien tegenvallen.

19 sep 2020

Pluspunten

- Mooie kans om als non IT'er het IT vakgebied te betreden; - Gezelligheid binnen de groepjes.

Minpunten

- De eerste paar maanden kreeg je in de "trainingsfase" een soort onkostenvergoeding (600 euro p.m. als ik me niet vergis) dat is wat weinig.

30 mrt 2020

Fijne start carrière

Anonieme werknemer

Pluspunten

Extreem vriendelijk personeel, goede kansen, uitgebreid aanbod en goede SAP basis kennis

Minpunten

Sollicitatie traject kan wat langer duren

Weergave: 1 - 3 van 22 reviews

Glassdoor heeft 30 reviews over ITrainee die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ITrainee. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ITrainee bij je past.