Reviews voor Johnson & Johnson | Glassdoor.be

Reviews van Johnson & Johnson

Bijgewerkt op 4 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
83%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Johnson & Johnson CEO Alex Gorsky
Alex Gorsky
2.037 Beoordelingen
  1. "Interessante, gevarieerde job en goede bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Agency Team Leader in Diegem
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor 8 jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's en goede sfeer

    Minpunten

    Procedures soms bureaucratisch dit leidt tot vertragingen

    Johnson & Johnson2020-02-04
  2. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Financial Analyst in Beerse
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met vele opportuniteiten, wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling en welzijn (zowel mentaal als fysiek). Je wordt er eerlijk betaald voor wat je doet en hebt veel verlofdagen

    Minpunten

    Als je ver van de corebusiness staat is het soms moeilijk om je echt deel van het bedrijf te voelen. Voelt alsof je werk weinig impact heeft

    Johnson & Johnson2019-11-14
  3. "+1"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Goede sfeer, goede begeleiding en veel voordelen en goede lonen.

    Minpunten

    Door de groei is het soms moeilijk om parking te vinden of is het druk tijdens de pauzes.

    Verder lezen
    Johnson & Johnson2019-08-15
  4. "goede firma"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - rechterteelbal in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    goede werkplaats laptop oke mooi

    Minpunten

    niet moooi slechte slaris en saai werkomgeving

    Verder lezen
    Johnson & Johnson2019-08-08
  5. "Exec. Assistant at J&J Medical"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Executive Assistant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Goede collega's, sfeer Fijne werkomgeving Goede verloning

    Minpunten

    Erg politiek wat de doorgroeimogelijkheden beperkt

    Johnson & Johnson2019-04-12
  6. "Leuke plek om te werken, helaas ook wat nadelen van een multinational"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Aangename werksfeer, verantwoordelijkheden, goede verloning, leuke extra's voor werknemers

    Minpunten

    Herstructureringen en slechte (of geen) communicatie leiden tot slecht beleid

    Johnson & Johnson2018-10-18
  7. Nuttig (1)

    "Uitdagende werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Operator in Geel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Veel structuur en mogelijkheid tot zelfontplooiing. Medewerkers worden gestimuleerd om deel te nemen aan expertgroepen om ervaringen te delen. Mooie verloning en verlofregeling

    Minpunten

    Noodzakelijke maar zeer ver doorgedreven regelgeving ( procedures / instructies / ...). Alles moet gedocumenteerd worden (traceability) waardoor veel tijd gaat naar papierwerk.

    Verder lezen
    Johnson & Johnson2016-04-02
  8. "Project engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Engineer in Leiden
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Johnson & Johnson gewerkt

    Pluspunten

    Opleiding Informele omgang Korte communicatie Kennis deling Dienstverlening

    Minpunten

    Organisatie Verantwoordelijkheid verdeling Grote werkspan Slechte functie verdeling Slechte planning

    Verder lezen
    Johnson & Johnson2020-01-10
  9. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Zorgt goed voor zijn personeel, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, goede carrière mogelijkheden

    Minpunten

    Zeer grote organisatie waardoor sommige verander processen soms lang duren

    Johnson & Johnson2019-08-11
  10. "Tegenvallend team."

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn goed, ook secundair

    Minpunten

    Het team viel tegen door manager

    Verder lezen
    Johnson & Johnson2019-08-19

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 5599 reviews gevonden