Reviews voor Johnson & Johnson | Glassdoor.be

Reviews van Johnson & Johnson

Bijgewerkt op nov 14, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
85%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Johnson & Johnson CEO Alex Gorsky
Alex Gorsky
2.405 Beoordelingen
  1. "+1"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Goede sfeer, goede begeleiding en veel voordelen en goede lonen.

    Minpunten

    Door de groei is het soms moeilijk om parking te vinden of is het druk tijdens de pauzes.

    Advies aan management

    Feedback en advies werd intern al doorgegeven. Nu is het nog een kwestie van ermee aan de slag te gaan

    Johnson & Johnson2019-08-15
  2. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Financial Analyst in Beerse
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met vele opportuniteiten, wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling en welzijn (zowel mentaal als fysiek). Je wordt er eerlijk betaald voor wat je doet en hebt veel verlofdagen

    Minpunten

    Als je ver van de corebusiness staat is het soms moeilijk om je echt deel van het bedrijf te voelen. Voelt alsof je werk weinig impact heeft

    Johnson & Johnson2019-11-14
  3. "goede firma"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - rechterteelbal in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    goede werkplaats laptop oke mooi

    Minpunten

    niet moooi slechte slaris en saai werkomgeving

    Advies aan management

    slecht leijlk slechte baas overuren

    Johnson & Johnson2019-08-08
  4. "Exec. Assistant at J&J Medical"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Executive Assistant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Goede collega's, sfeer Fijne werkomgeving Goede verloning

    Minpunten

    Erg politiek wat de doorgroeimogelijkheden beperkt

    Johnson & Johnson2019-04-12
  5. "Labeloperator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Operator in Turnhout, Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Propere en veilige werkomgeving Goed loon en extra legale voordelen

    Minpunten

    Geen toekomst op lange termijn

    Johnson & Johnson2018-11-24
  6. "Leuke plek om te werken, helaas ook wat nadelen van een multinational"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Aangename werksfeer, verantwoordelijkheden, goede verloning, leuke extra's voor werknemers

    Minpunten

    Herstructureringen en slechte (of geen) communicatie leiden tot slecht beleid

    Johnson & Johnson2018-10-18
  7. "Supply Chain Anayst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Anonieme contractwerker 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Cultuur, and Werk & privé-balans

    Minpunten

    Carrièremogelijkheden en een aannemer worden is niet goed

    Advies aan management

    Ik heb geen advies aan het management

    Johnson & Johnson2018-08-26
  8. "Zéér goed voor personeel en een gezond bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Productiemedewerker in Beerse
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Goed voor het personeel genoeg pauzes salaris is ook goed goede begeleiding naar nieuwelingen toe schone werkplek en een top bedrijf

    Minpunten

    Interim krijgen zeer laat een contract aangeboden en wat meer met de voordelen van het bedrijf mee laten delen opleidingen wat meer besteden aan interim

    Advies aan management

    Interim eerder een contract aanbieden

    Johnson & Johnson2017-12-27
  9. Nuttig (1)

    "Uitdagende werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Process Operator in Geel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Veel structuur en mogelijkheid tot zelfontplooiing. Medewerkers worden gestimuleerd om deel te nemen aan expertgroepen om ervaringen te delen. Mooie verloning en verlofregeling

    Minpunten

    Noodzakelijke maar zeer ver doorgedreven regelgeving ( procedures / instructies / ...). Alles moet gedocumenteerd worden (traceability) waardoor veel tijd gaat naar papierwerk.

    Advies aan management

    Wees transparant en oprecht.

    Johnson & Johnson2016-04-02
  10. "Tegenvallend team."

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn goed, ook secundair

    Minpunten

    Het team viel tegen door manager

    Advies aan management

    Beter luisteren naar de werkmnemers

    Johnson & Johnson2019-08-19
Er zijn 36 reviews gevonden