Reviews voor KPMG | Glassdoor.be

Reviews van KPMG

Bijgewerkt op okt 21, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
77%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
KPMG CEO Lynne Doughtie
Lynne Doughtie
2.84 Beoordelingen
  1. "Goede leerschool, mooie start van de carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Audit Assistant Manager in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPMG voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - Netwerk en cultuur - Kennis: bij vragen steeds mogelijk om iemand intern te contacteren - Opleidingen: voornamelijk intern

    Minpunten

    - Methode evaluatie: zoals vaak vriendjespolitiek mogelijk

    KPMG2019-08-26
  2. "KPMG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij KPMG gewerkt

    Pluspunten

    Veel kansen gekregen om bij te leren. Lijken de meest familiale vibe te hebben van de BIG 4, proberen om open cultuur te bevorderen. Extralegale voordelen & verloning zijn ok!

    Minpunten

    Soms toch nog hiërarchische mindset, weinig gevoel van betrokkenheid bij managementbeslissingen - top down. Inbreng van juniors kan hoger zijn.

    KPMG2019-08-30
  3. "Kpmg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Tax Consultant in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel opleidingen, auto, gsm, laptop

    Minpunten

    Loon aan de lage kant, zware uren

    Advies aan management

    Flexibele uren

    KPMG2019-05-15
  4. "Audit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Leercurve is exponentieel Verloning is marktconform

    Minpunten

    Work life balance Druk Waardering

    KPMG2019-04-23
  5. "Goede startersjob"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Consultant 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Voldoende begeleiding in eerste job

    Minpunten

    Werkdruk ligt met momenten hoog.

    KPMG2019-04-08
  6. "Senior Management Consultant KPMG Brussel"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij KPMG

    Pluspunten

    Goed, leerrijk, respect, verloning, interessant

    Minpunten

    Geen bonus bij extra inspanning

    KPMG2019-01-10
  7. "Supervising auditor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij KPMG

    Pluspunten

    - Fijne collega's, dit maakt het teamwerk aangenaam - uitdagend

    Minpunten

    - Managers die competenties ontbreken en je moet dus zelf alles uitzoeken - Review systeem is ouderwets en subjectief - Als je uw verloning uitrekent naargelang het aantal effectieve uren dat je werkt, valt dit tegen

    KPMG2018-11-19
  8. "Weinig technisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technology Consultant in Zaventem

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Mooie voordelen Mooi nettoloon Grote klanten

    Minpunten

    Geen technisch werk vooruitzichten Ze lokken je met veel beloftes, maar eenmaal je er werkt, krijg je niet het werk waarvoor je gesoliciteerd hebt.

    KPMG2018-09-30
  9. "Weinig ruimte voor eigen inbreng"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij KPMG

    Pluspunten

    Opbouw groot netwerk, goede naam

    Minpunten

    Harde werkuren, weinig erkenning, veel politiek

    KPMG2018-04-12
  10. "Junior auditor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik gewerkt bij KPMG voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je leert snel veel van de business kennen

    Minpunten

    Competitieve cultuur die collegialiteit niet ten goede komt

    KPMG2018-03-01
Er zijn 142 reviews gevonden
</>Embed