Reviews voor Pfizer | Glassdoor.be

Reviews van Pfizer

Bijgewerkt op 21 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Pfizer CEO Albert Bourla
Albert Bourla
27 Beoordelingen
  1. "Geweldige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Goede sfeer, goede begeleiding en veel voordelen en goede lonen.

    Minpunten

    Door de groei van pfizer is het soms moeilijk om parking te vinden of is het druk tijdens de pauzes.

    Pfizer2019-08-02
  2. "Polyvalent operator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Polyvalent Operator in Puurs
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Pfizer gewerkt

    Pluspunten

    + goed team verband leuke sfeer

    Minpunten

    Slechte supervisors en managers die niet goed met personeel om kunnen

    Verder lezen
    Pfizer2019-09-17
  3. "Hypocrisie ten top bij Pfizer Puurs"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Machinesteller in Puurs
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Pfizer voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    hoog salaris, veel interne trainingen.

    Minpunten

    onrechtvaardige doorgroeimogelijkheden, zieke mentaliteit in verscheidene afdelingen, hoge schijnheiligheid over wat er intern gebeurt. Hypocriet management

    Verder lezen
    Pfizer2019-09-15
  4. "Pfantastisch :)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Receiving in Puurs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer voor 5 jaar

    Pluspunten

    Jobzekerheid voor de toekomst en proper werk.

    Minpunten

    Stresbestendig zijn en goed kunnen plannen

    Pfizer2019-08-15
  5. "Boeiend met carrièreopties"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Veel verlofdagen (+/- 50) Hoog investeringsritme

    Minpunten

    Wijzigingen kunnen zeer traag doorgevoerd worden Oneerlijke verloning arbeiders VS bediende (geen betaling naar verantwoordelijkheden)

    Verder lezen
    Pfizer2019-05-16
  6. "Pfizer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch Operator in Puurs
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Geen stress Leuke collega’s Kans tot doorgroeien Veel interne opleidingen Goede verloning

    Minpunten

    Helemaal geen minpunten toe te voegen

    Verder lezen
    Pfizer2019-02-12
  7. "Interessant bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Dynamisch bedrijf in volle groei Veel investeringen Interessante projecten

    Minpunten

    Politiek op de werkvloer Wie het goed kan uitleggen geraakt verder dan wie het moeilijke werk doet

    Pfizer2019-01-30
  8. "Toffe werkplaats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Laborant in Puurs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Altijd bijscholingen mogelijk toffe collega's

    Minpunten

    Geen maaltijd cheques maar wel mogelijk om in refter te eten

    Verder lezen
    Pfizer2019-01-21
  9. "Pfizer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Zeer goed bedrijf met een familiale werksfeer en goede verloning

    Minpunten

    Na verloop van tijd zit je binnen het technische luik van het bedrijf tegen een glazen plafond. Op technisch gebied zijn de functies eerder beperkt.

    Verder lezen
    Pfizer2018-08-06
  10. "Hoge werkdruk en loze beloftes"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Pfizer

    Pluspunten

    Goede voordelen en je wordt steeds correct betaald. Jaarlijkse bonus en opslag, wel beperkt. Glijdende uren en extra verlofdagen Groepsverzekering Hospitalisatie verzekering

    Minpunten

    Vaak loze beloftes, waardoor ze werknemers aan het lijntje houden. Belangrijk dat je durft opkomen voor jezelf Werkdruk ligt hoog Meer managers dan uitvoerend personeel

    Pfizer2018-05-18
Er zijn 3247 reviews gevonden