Reviews voor Pfizer | Glassdoor.be

Reviews van Pfizer

Bijgewerkt op 16 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3163 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Pfizer CEO Ian Read
Ian Read
1227 Beoordelingen
  1. "Geweldige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Goede sfeer, goede begeleiding en veel voordelen en goede lonen.

    Minpunten

    Door de groei van pfizer is het soms moeilijk om parking te vinden of is het druk tijdens de pauzes.

    Pfizer2019-08-02
  2. "Pfantastisch :)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Receiving in Puurs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer voor 5 jaar

    Pluspunten

    Jobzekerheid voor de toekomst en proper werk.

    Minpunten

    Stresbestendig zijn en goed kunnen plannen

    Pfizer2019-08-15
  3. "Boeiend met carrièreopties"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Veel verlofdagen (+/- 50) Hoog investeringsritme

    Minpunten

    Wijzigingen kunnen zeer traag doorgevoerd worden Oneerlijke verloning arbeiders VS bediende (geen betaling naar verantwoordelijkheden)

    Advies aan management

    Verlonen naar verantwoordelijkheden

    Pfizer2019-05-16
  4. "Pfizer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch Operator in Puurs
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Geen stress Leuke collega’s Kans tot doorgroeien Veel interne opleidingen Goede verloning

    Minpunten

    Helemaal geen minpunten toe te voegen

    Advies aan management

    Geen advies voor management toe te voegen

    Pfizer2019-02-12
  5. "Interessant bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Dynamisch bedrijf in volle groei Veel investeringen Interessante projecten

    Minpunten

    Politiek op de werkvloer Wie het goed kan uitleggen geraakt verder dan wie het moeilijke werk doet

    Pfizer2019-01-30
  6. "Toffe werkplaats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Laborant in Puurs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Pfizer voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Altijd bijscholingen mogelijk toffe collega's

    Minpunten

    Geen maaltijd cheques maar wel mogelijk om in refter te eten

    Advies aan management

    Bedankt voor de goede opleiding

    Pfizer2019-01-21
  7. "Pfizer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Pfizer

    Pluspunten

    Zeer goed bedrijf met een familiale werksfeer en goede verloning

    Minpunten

    Na verloop van tijd zit je binnen het technische luik van het bedrijf tegen een glazen plafond. Op technisch gebied zijn de functies eerder beperkt.

    Advies aan management

    Bouw een gedegen technisch luik uit binnen de firma met echte kaderfuncties om de juiste technische beslissingen kwa opleiding / equipment en investeringen te ondersteunen

    Pfizer2018-08-06
  8. "Hoge werkdruk en loze beloftes"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij Pfizer

    Pluspunten

    Goede voordelen en je wordt steeds correct betaald. Jaarlijkse bonus en opslag, wel beperkt. Glijdende uren en extra verlofdagen Groepsverzekering Hospitalisatie verzekering

    Minpunten

    Vaak loze beloftes, waardoor ze werknemers aan het lijntje houden. Belangrijk dat je durft opkomen voor jezelf Werkdruk ligt hoog Meer managers dan uitvoerend personeel

    Pfizer2018-05-18
  9. "Pfizer werkgever voor internationale functies"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Pfizer

    Pluspunten

    Globale marktleider, veel nieuwe projecten. Goede salaris voorwaarden. Stabiel bedrijf.

    Minpunten

    Zeer groot bedrijf wat soms tot anonimiteit leidt, beslissingsmacht nog steeds sterk in US en niet in EU.

    Pfizer2017-08-15
  10. "Pfizer - Medical"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Pfizer

    Pluspunten

    There is a lot of flexibility

    Minpunten

    Sometimes there is a lack of transparency

    Pfizer2016-06-10
Er zijn 3163 reviews gevonden