Reviews voor SAP | Glassdoor.be

Reviews van SAP

Bijgewerkt op 17 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 10548 reviews gevonden

4.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
91%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
SAP CEO Bill McDermott
Bill McDermott
6.312 Beoordelingen
  1. "enabler van de intelligente onderneming"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partner Solution Center manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 10 jaar

    Pluspunten

    - innovatieve producten - double digit groei - flexibele uren en homewording mogelijk

    Minpunten

    fileproblematiek wegens kantoor gelegen in Brussel

    SAP2018-10-02

    Reactie van SAP

    October 8, 2018Life at SAP Team

    Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd prettig werknemers te zien die al zo lang bij het bedrijf zijn als u!

  2. "Zoals het hoort, maar dan beter!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Solutions Architect in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Work hard play hard principe, trekt top talenten aan, heeft top producten en services en daardoor ook een goed imago op de markt. Verloning naar werk, wie goed en hard werkt, kan hier een mooie carrière uitbouwen. Daarnaast ook veel plaats voor fun! Ook een prachtig vernieuwd kantoor met veel groen binnen.

    Minpunten

    Veel interne competitie, kan gezond zijn maar individuele targets leiden soms tot lastige samenwerking. Anders weinig minpunten te melden, al bij al zeer tevreden van de werkomgeving.

    Advies aan management

    Denk eraan om meer groepstargets te geven ipv 100% individuele targets voor sommige profielen.

    SAP2018-05-11

    Reactie van SAP

    May 23, 2018Employer Brand Marketing Coordinator

    We waarderen uw eerlijkheid en uw realistische kijk op SAP.

  3. "TOP!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solution Sales in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Dicht bij de bron - Verloning - Netwerk

    Minpunten

    - Veeleisend ( maar dat mag: je krijgt er veel voor in return

    SAP2018-04-03

    Reactie van SAP

    April 5, 2018Employer Brand Marketing Coordinator

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw feedback te geven. Het is fijn dat u graag bij SAP in dienst bent.

  4. "SAP BeLux maakt het verschil voor mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - C O O in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Het SAP BeLux team is een gedreven team van gemotiveerde professionals. Het team maakt het verschil voor kinderen in BeLux. Het geeft kinderen die het nu wat moeilijk hebben een duwtje in de rug en maakt ze klaar voor een succesvolle toekomst. Het team kan rekenen op de 90.000 gemotiveerde collega's van SAP wereldwijd. Samen met deze internationale groep helpen ze bedrijven en ondernemers in BeLux om de digitale... transformatie verder te zetten en halen ze best practices naar hier, die bedrijven een nieuwe aanpak geven en zo hun groei verzekeren. Het BeLux SAP team zet sterk in op diversiteit, cross gender, culture, age en disability. Zo gebruiken ze de kracht van het diverse team om gezamelijk doelen te behalen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Werken bij SAP Is een commitment. work hard play hard

    Advies aan management

    keep on going guys

    SAP2018-03-27

    Reactie van SAP

    April 5, 2018Employer Brand Marketing Coordinator

    Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u deel uitmaakt van ons team!

  5. Nuttig (2)

    "SAP, not that ERP dino anymore!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Loyale werkgever, leuke collega's, flexibele werktijden, marktconform tot mooie lonen. Erkenning voor je werk - win/win situatie als beide partijen geven en nemen! Doorgroeimogelijkheden binnen bedrijf zeer groot.

    Minpunten

    Hoge werkdruk - work/life balance = challenge! Sales driven organisatie, kwartaal druk waardoor de cijfers soms belangrijker worden dan het menselijke aspect.

    Advies aan management

    Hoge concentratie voor klanten moet behouden blijven, is werkpunt! Oog hebben voor de soms te hoge werkdruk met te weinig mensen... burnouts?

    SAP2018-03-20

    Reactie van SAP

    March 22, 2018Employer Brand Marketing Coordinator

    Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd prettig werknemers te zien die al zo lang bij het bedrijf zijn als u! We begrijpen dat werk veeleisend kan zijn, maar we willen dat onze werknemers plezier hebben in hun werk. Praat gerust eens met uw manager en neem wat ...

    Meer weergeven
  6. "Leading"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij SAP

    Pluspunten

    Marktleider waar de can-do attitude primeert, je kan er flexibel werken, daarnaast is het hard werken én veel verdienen. Competent, fun team.

    Minpunten

    Sterk kwartaalgedreven waardoor de value proposition vaak teniet wordt gedaan richting kwartaalcijfers en méér kortingen, hoge werkdruk met hoge verwachtingen. Minder Duitse degelijkheid, meer Amerikaanse sales attitude.

    Advies aan management

    Focus op de value proposition en niet op de kortingen naar het einde van elk kwartaal. Cultiveer het aanwezige talent om het te laten bloeien.

    SAP2017-05-03
  7. "Geweldige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werksfeer, tools, collega's, beloning, waardering

    Minpunten

    Het gaat vaker om de perceptie dan de daadwerkelijk gedane effort.

    SAP2019-09-13
  8. Nuttig (1)

    "sap"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 3 jaar

    Pluspunten

    geweldige mensen, prima producten, goede visie op de toekomst

    Minpunten

    weinig tot niets, heb het naar mijn zin

    Advies aan management

    ga zo door

    SAP2019-05-06
  9. "Beste werkgever in mijn carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Presales Consultant in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik ben zojuist 50 jaar mogen worden en heb tijdens mijn bijna 30 jaar carrière al diverse werkgevers gehad. Na ruim 1,5 jaar in dienst te zijn van SAP mag ik concluderen dat het verreweg de beste werkgever is. De arbeidsvoorwaarden zijn top. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heb ik niet beter meegemaakt. Je staat zelf aan het stuur van je verdere ontwikkeling. De mogelijkheden zijn er meer dan genoeg.... Locatie en moment van werken kan je grotendeels zelf bepalen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    SAP is een high performance organisatie. De werk/privé balans kan hierdoor onder druk komen te staan, maar er is een goede balans in piekmomenten. Piekmomenten zijn een natuurlijk onderdeel van een presales functie. Het geeft mij persoonlijk juist veel energie.

    SAP2018-12-05
  10. "Inspirerend, Uitdagend en Fun"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - directeur sales 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP

    Pluspunten

    Inspirerende klanten en inspirerende oplossingen Duidelijke strategie Constante transformatie om vooruit te komen

    Minpunten

    Uitdagingen kunnen erg uitdagend zijn maar dat houdt je scherp.

    SAP2018-12-05
Er zijn 10548 reviews gevonden
</>Embed