Reviews voor SAP | Glassdoor.be

Reviews voor SAP

Laatst bijgewerkt 21 september 2018
8.092 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

4,5
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
SAP CEO Bill McDermott
Bill McDermott
4.909 beoordelingen

8.092 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "Zoals het hoort, maar dan beter!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Solutions Architect in Brussel
    Huidige werknemer - Senior Solutions Architect in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Work hard play hard principe, trekt top talenten aan, heeft top producten en services en daardoor ook een goed imago op de markt. Verloning naar werk, wie goed en hard werkt, kan hier een mooie carrière uitbouwen. Daarnaast ook veel plaats voor fun! Ook een prachtig vernieuwd kantoor met veel groen binnen.

    Minpunten

    Veel interne competitie, kan gezond zijn maar individuele targets leiden soms tot lastige samenwerking. Anders weinig minpunten te melden, al bij al zeer tevreden van de werkomgeving.

    Advies aan management

    Denk eraan om meer groepstargets te geven ipv 100% individuele targets voor sommige profielen.

    Reactie van SAP

    23 mei 2018 – Employer Brand Marketing Coordinator

    We waarderen uw eerlijkheid en uw realistische kijk op SAP.


  2. "TOP!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solution Sales in Brussel
    Huidige werknemer - Solution Sales in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP (Langer dan 5 jaar)

    Pluspunten

    - Dicht bij de bron
    - Verloning
    - Netwerk

    Minpunten

    - Veeleisend ( maar dat mag: je krijgt er veel voor in return

    Reactie van SAP

    5 apr. 2018 – Employer Brand Marketing Coordinator

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw feedback te geven. Het is fijn dat u graag bij SAP in dienst bent.

  3. "SAP BeLux maakt het verschil voor mensen"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - C O O in Brussel
    Huidige werknemer - C O O in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP (Langer dan 10 jaar)

    Pluspunten

    Het SAP BeLux team is een gedreven team van gemotiveerde professionals.
    Het team maakt het verschil voor kinderen in BeLux. Het geeft kinderen die het nu wat moeilijk hebben een duwtje in de rug en maakt ze klaar voor een succesvolle toekomst.
    Het team kan rekenen op de 90.000 gemotiveerde collega's van SAP wereldwijd. Samen met deze internationale groep helpen ze bedrijven en ondernemers in BeLux om de digitale transformatie verder te zetten en halen ze best practices naar hier, die bedrijven een nieuwe aanpak geven en zo hun groei verzekeren.
    Het BeLux SAP team zet sterk in op diversiteit, cross gender, culture, age en disability. Zo gebruiken ze de kracht van het diverse team om gezamelijk doelen te behalen.

    Minpunten

    Werken bij SAP Is een commitment. work hard play hard

    Advies aan management

    keep on going guys

    Reactie van SAP

    5 apr. 2018 – Employer Brand Marketing Coordinator

    Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u deel uitmaakt van ons team!


  4. Nuttig (2)

    "SAP, not that ERP dino anymore!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Brussel
    Huidige werknemer - Marketing in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP (Langer dan 10 jaar)

    Pluspunten

    Loyale werkgever, leuke collega's, flexibele werktijden, marktconform tot mooie lonen. Erkenning voor je werk - win/win situatie als beide partijen geven en nemen! Doorgroeimogelijkheden binnen bedrijf zeer groot.

    Minpunten

    Hoge werkdruk - work/life balance = challenge! Sales driven organisatie, kwartaal druk waardoor de cijfers soms belangrijker worden dan het menselijke aspect.

    Advies aan management

    Hoge concentratie voor klanten moet behouden blijven, is werkpunt! Oog hebben voor de soms te hoge werkdruk met te weinig mensen... burnouts?

    Reactie van SAP

    22 mrt. 2018 – Employer Brand Marketing Coordinator

    Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd prettig werknemers te zien die al zo lang bij het bedrijf zijn als u! We begrijpen dat werk veeleisend kan zijn, maar we willen dat onze... Meer


  5. "Leading"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij SAP

    Pluspunten

    Marktleider waar de can-do attitude primeert, je kan er flexibel werken, daarnaast is het hard werken én veel verdienen. Competent, fun team.

    Minpunten

    Sterk kwartaalgedreven waardoor de value proposition vaak teniet wordt gedaan richting kwartaalcijfers en méér kortingen, hoge werkdruk met hoge verwachtingen. Minder Duitse degelijkheid, meer Amerikaanse sales attitude.

    Advies aan management

    Focus op de value proposition en niet op de kortingen naar het einde van elk kwartaal. Cultiveer het aanwezige talent om het te laten bloeien.


  6. "Best Employer"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Executive Client Advisor in Zürich (Zwitserland)
    Huidige werknemer - Executive Client Advisor in Zürich (Zwitserland)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    People, culture, products, customers, compensation

    Minpunten

    Complexity, training, coaching, management feedback

    Advies aan management

    Run Simple

    Reactie van SAP

    22 mrt. 2018 – Employer Brand Marketing Coordinator

    Thank you for your open and honest review. Indeed, SAP is the best employer!


  7. "World Class"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Benefits, Strategy, Leadership, Career Growth

    Minpunten

    Ocassionally very cumbersome internal processes

  8. "SAP Nederland"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Services Sales in Den Bosch, Noord-Brabant (Nederland)
    Huidige werknemer - Services Sales in Den Bosch, Noord-Brabant (Nederland)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    Mooi bedrijf, gedreven mensen, fijne collega's en aandacht voor de groep. Prestatiegericht.

    Minpunten

    De commercieele druk kan hoog zijn.

    Reactie van SAP

    7 aug. 2017 – Employer Brand Marketing Coordinator

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw review te geven.


  9. "Account Executive"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Executive in Den Bosch, Noord-Brabant (Nederland)
    Huidige werknemer - Senior Account Executive in Den Bosch, Noord-Brabant (Nederland)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    Innovatief en uitdagend. Goed salaris. Goede carrière mogelijkheden ook internationaal.

    Minpunten

    work-life balance niet in evenwicht.

    Reactie van SAP

    15 mei 2017 – Employer Brand Marketing Coordinator

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw review te geven. We vinden de mening en feedback van onze werknemers erg belangrijk. We werken eraan om een perfecte balans tussen werk en privé te creëren... Meer


  10. "Top Werkgever, veel mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij SAP

    Pluspunten

    SAP biedt je veel kansen op het gebied van development en het bieden van nieuwe kansen wanneer je dit aankaart. Daarnaast zij er goede arbeidsvoorwaarden en is het een interessante globale organisatie.

    Minpunten

    Werken bij SAP biedt je veel maar brengt bepaalde verwachtingen met zich mee. Veel politiek binnen de organisatie waar je mee om moet kunnen gaan.

    Advies aan management

    Ga zo door op het gebied van compensatie, leadership en development. Dit is waar wij excellereren. De organisatie bestaat nog wel uit silo's, probeer dit te doorbreken.


8.092 van 9.070 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen