Reviews voor Smals | Glassdoor.be

Reviews van Smals

Bijgewerkt op 31 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
90%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Smals CEO Pierre Vandervorst (no image)
Pierre Vandervorst
7 Beoordelingen
  1. Nuttig (2)

    "Superbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Systeembeheerder (mainframe) in Brussel
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Smals voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bij Smals heerst een aangename werksfeer. Men investeert in de werknemer, bijvoorbeeld door cursussen Frans te geven, door opleiding als een vanzelfsprekend iets te beschouwen. De personeelsdienst en de directie doen hun uiterste best om de werknemers te motiveren.

    Minpunten

    Brussel-zuid is moeilijk bereikbaar met de auto. (Smals biedt wel een treinabonnement aan.)

    Advies aan management

    Doe zo voort.

    Smals2016-04-11
  2. "Interessant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Java Architect in Sint-Gillis, Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Smals voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed loon, interessante sector, doorgroeien mogelijk

    Minpunten

    Kan enigzins kafkaiaans zijn, afhankelijk van dienst

    Smals2019-08-31
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bediende 
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Smals voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Goede werksfeer en toffe collega's - Veel opleidingsmogelijkheden (binnen je eigen gebied)

    Minpunten

    - Veel bureaucratie, kan soms wat lastig zijn

    Smals2019-08-27
  4. "verkeerde inschatting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Business Analyst 
    Niet aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Smals voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Als master hoog brutoloon, andere voordelen op basis van bedrijf waar gedetacheerd

    Minpunten

    als gedetacheerde geen feeling met het bedrijf en vanuit smals geen opvolgong en ondersteuning

    Smals2019-04-09
  5. "Oubollig management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Smals

    Pluspunten

    Verlof en recup dagen en flexibel uurrooster

    Minpunten

    Gebrek aan vertrouwen vanwege het management die daarboven aan micromanagement doet. Geen respect naar medewerkers toe. Geen mogelijkheid tot initiatiefname.

    Smals2018-12-08
  6. "15 jaar carriere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Smals

    Pluspunten

    Mooi salaris, maaltijdcheques, extra pension, Eco-cheques, treinkaart volledig terugbetaald, goede werksfeer

    Minpunten

    Als bachelor IT met meer dan 15 jaar ervaring wordt je gewoon aan de kant gezet door mensen met een master diploma, zonder enige ervaring, en met een master diploma dat trouwens niets met IT te maken heeft. Logge copij van het overheidssyteem uit de jaren '70

    Advies aan management

    Promoveer de mensen met een bachelor IT met veel ervaring i.p.v. gerecycleerde masters uit een andere sector een leidinggevende functie in een IT project te geven

    Smals2018-08-27
  7. "Werken bij Smals"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Smals

    Pluspunten

    Goede work / life balans Satteliet kantoren

    Minpunten

    Werken voor de overheid is minder

    Smals2018-05-13
  8. "Uitstekend salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik werk bij Smals

    Pluspunten

    Betaalt goed, als gedetacheerde krijg je de voordelen van de statutaire ambtenaren van de lidinstelling waar je tewerkgesteld bent

    Minpunten

    Geen opleiding, Geen opvolging door Smals

    Smals2018-04-30
  9. Nuttig (1)

    "Smals top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Programmer Analyst in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Smals voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden, langdurige projectjen, ze nemen tijd voor de werknemers

    Minpunten

    Promotie minder snel mogelijk, langdurige projecten

    Advies aan management

    Kijk vr meer promoties

    Smals2017-08-21
  10. "Missiegedreven organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Smals

    Pluspunten

    Smals is geen commerciele organisatie. Het doel bestaat er uit om haar leden zoveel mogelijk te helpen met ICT. De medewerkers kunnen zich volledig concentreren op wat de leden nodig hebben. Zij moeten niet proberen om zoveel mogelijk omzet of winst te genereren. Smals zet tegelijkertijd in op degelijke en stabiele oplossingen en op vernieuwing en innovatie. De projecten kunnen veel vooruitstrevender zijn dan in... andere sectoren. De verloning is goed in alle salarisbenchmarks.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Smals is een grotere organisatie met de complexiteit en de organisatie die daar mee gepaard gaat. Sommige policies kunnen als regelneverij overkomen, terwijl er ook veel vrijheid van handelen kan zijn.

    Smals2017-02-09
Er zijn 46 reviews gevonden