Reviews voor Smals | Glassdoor.be

Reviews van Smals

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 36 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Pierre Vandervorst
5 Beoordelingen
  1. Nuttig (2)

    "Superbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Systeembeheerder (mainframe) in Brussel
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Smals voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bij Smals heerst een aangename werksfeer. Men investeert in de werknemer, bijvoorbeeld door cursussen Frans te geven, door opleiding als een vanzelfsprekend iets te beschouwen. De personeelsdienst en de directie doen hun uiterste best om de werknemers te motiveren.

    Minpunten

    Brussel-zuid is moeilijk bereikbaar met de auto. (Smals biedt wel een treinabonnement aan.)

    Advies aan management

    Doe zo voort.

    Smals2016-04-11
  2. "verkeerde inschatting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Business Analyst 
    Niet aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Smals voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Als master hoog brutoloon, andere voordelen op basis van bedrijf waar gedetacheerd

    Minpunten

    als gedetacheerde geen feeling met het bedrijf en vanuit smals geen opvolgong en ondersteuning

    Smals2019-04-09
  3. "Oubollig management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Smals

    Pluspunten

    Verlof en recup dagen en flexibel uurrooster

    Minpunten

    Gebrek aan vertrouwen vanwege het management die daarboven aan micromanagement doet. Geen respect naar medewerkers toe. Geen mogelijkheid tot initiatiefname.

    Smals2018-12-08
  4. "15 jaar carriere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Smals

    Pluspunten

    Mooi salaris, maaltijdcheques, extra pension, Eco-cheques, treinkaart volledig terugbetaald, goede werksfeer

    Minpunten

    Als bachelor IT met meer dan 15 jaar ervaring wordt je gewoon aan de kant gezet door mensen met een master diploma, zonder enige ervaring, en met een master diploma dat trouwens niets met IT te maken heeft. Logge copij van het overheidssyteem uit de jaren '70

    Advies aan management

    Promoveer de mensen met een bachelor IT met veel ervaring i.p.v. gerecycleerde masters uit een andere sector een leidinggevende functie in een IT project te geven

    Smals2018-08-27
  5. "Werken bij Smals"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Smals

      Pluspunten

      Goede work / life balans Satteliet kantoren

      Minpunten

      Werken voor de overheid is minder

      Smals2018-05-13
    • "Uitstekend salaris"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk bij Smals

      Pluspunten

      Betaalt goed, als gedetacheerde krijg je de voordelen van de statutaire ambtenaren van de lidinstelling waar je tewerkgesteld bent

      Minpunten

      Geen opleiding, Geen opvolging door Smals

      Smals2018-04-30
    • Nuttig (1)

      "Smals top"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Programmer Analyst in Brussel
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Smals voor 5 jaar

      Pluspunten

      Veel mogelijkheden, langdurige projectjen, ze nemen tijd voor de werknemers

      Minpunten

      Promotie minder snel mogelijk, langdurige projecten

      Advies aan management

      Kijk vr meer promoties

      Smals2017-08-21
    • "Missiegedreven organisatie"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Smals

      Pluspunten

      Smals is geen commerciele organisatie. Het doel bestaat er uit om haar leden zoveel mogelijk te helpen met ICT. De medewerkers kunnen zich volledig concentreren op wat de leden nodig hebben. Zij moeten niet proberen om zoveel mogelijk omzet of winst te genereren. Smals zet tegelijkertijd in op degelijke en stabiele oplossingen en op vernieuwing en innovatie. De projecten kunnen veel vooruitstrevender zijn dan in andere...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Smals is een grotere organisatie met de complexiteit en de organisatie die daar mee gepaard gaat. Sommige policies kunnen als regelneverij overkomen, terwijl er ook veel vrijheid van handelen kan zijn.

      Smals2017-02-09
    • "Leuk bedrijf met interessante maatschappelijk relevante projecten!"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk bij Smals

        Pluspunten

        Leuke collega's, boeiend werk en aangenaam om te beseffen dat je een nuttige bijdrage levert aan onze maatschappij!

        Minpunten

        Helaas soms te veel administratie.

        Smals2016-12-09
      • Nuttig (1)

        "interessante werkgever"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Smals

        Pluspunten

        apparte kijk op ICT door detachering

        Minpunten

        minimum vakantie dagen als gedetacheerde weinig contact met werkgever

        Smals2016-09-29
      Er zijn 36 reviews gevonden