Reviews van T-Systems

(19 reviews in totaal)

Dr. Ferri Abolhassan

73% waardeert directeur

60% positieve zakelijke vooruitzichten

T-Systems heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van T-Systems is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

19 reviews
20 nov 2025

Pluspunten

Good conditions and work-life balance

Minpunten

German management, hierarchy from top down. In NL better

3,0
20 sep 2024

Pluspunten

Goede werkgever in het algemeen

Minpunten

staat stil in ontwikkeling in de markt

Reactie van T-Systems
1y
Hi, Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that your experience with Deutsche Telekom has been both positive and negative. Feedback like yours is essential in helping us identify areas where we can improve and create a better work environment. feel free to email us at support_career@telekom.de We appreciate having you on the team! Kind regards, Your Telekom Career Team
4,0
29 jun 2024

Pluspunten

- Veel vrijheid - Veel verantwoordelijkheid - Goede arbeidsvoorwaarden

Minpunten

- Afhankelijkheid van het moederbedrijf - Waan van de dag

Reactie van T-Systems
1y
Hi, thank you for your review. We are happy to hear that you are mostly pleased with T-Systems as your employer. Thanks for being part of the team! Kind regards, your Telekom Career Team
Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 4.313 reviews over T-Systems die anoniem zijn geplaatst door werknemers van T-Systems. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of T-Systems bij je past.