Reviews van UZ Gent

- Hoogste beoordeling
- Laagste beoordeling
- Huidige werknemer, meer dan 8 jaar★★★★★
Beste werkgever ooit
26 jan. 2023 - Verpleegkundige in GentAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
8j in uz Gent gewerkt Delicate ziektes en pathologie uit de periferie wordt vaak doorgestuurd naar Gent waardoor je extreem veel ziet en leert De artsen zijn zeer vriendelijk Er wordt continue gewerkt aan verbetering met de nieuwste (verpleegkundige) technieken Contact bij problemen of vragen, zorgmanagers zijn vlot bereikbaar Ik ben verhuisd naar Brugge anders was ik er zeker gebleven, echt een topper!!!!
Minpunten
Te weinig parking voor de laatdienst
Verder lezen - Huidige werknemer, meer dan 10 jaar★★★★★
Top werkgever
25 jan. 2023 - Facility Manager in GentAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Uitdagende functie, veel afwisseling, goede work life balans
Minpunten
Te veel hiërarchische niveaus in de organisatie
- Huidige werknemer★★★★★
Pluspunten
interesting opportunities fun and nice
Minpunten
i have to commute far away
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Pluspunten
goede gemakkelijke uren. veel vakantiedagen.
Minpunten
het blijft in een academische setting.
- Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar★★★★★
Geen (doorgroei)kans
6 mrt. 2021 - Verpleegkundige in GentAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
UZ Gent als organisatie echt top! Heb er steeds met hart en ziel gewerkt.
Minpunten
De zorgmanager verhinderde keer op keer mijn doorgroei naar een hogere functie (ook al werd ik door bepaalde personen zelf aangesproken hiervoor). Ik ben uiteindelijk van werkgever veranderd omdat ik geen uitzicht had op promotie binnen die sector (ik werd steeds tegengehouden door haar). Ik wil nu heel graag terug binnen UZ Gent aan de slag gaan maar de deur is blijkbaar dicht, ook voor functies binnen een andere sector... Op de personeelsdienst had men mij bij mijn vertrek gezegd dat ik steeds terug kon keren naar UZ Gent (eventueel binnen andere sector) omdat het UZ groot genoeg is. Bij elke sollicitatie heeft men nu een (vage) uitleg waarom ik niet geslaagd ben... Als ik om meer feedback vraag krijg ik dit niet. (?!)
Verder lezen - Huidige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Pluspunten
Sfeer is er heel goed
Minpunten
Geen minpunten te vermelden !
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Aangename stabiele werkgever
15 mrt. 2021 - Stafmedewerker in GentAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
loon, vakantiedagen, fietsvergoeding, fietsenstalling, collega's, warme sfeer
Minpunten
parking, eten, staat van de gebouwen, vaste structuren, carrieremogelijkheden
- Huidige werknemer, meer dan 5 jaar★★★★★
Top werkgever
10 mrt. 2021 - Secretaresse in GentAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Mogelijkheid tot opleiding, veel vrijheid, veel verlof, goede balans werk-prive
Minpunten
De communicatie kan soms wat beter
- Huidige werknemer, meer dan 10 jaar★★★★★
Pluspunten
Het is een werkplaats dat zich inzet voor innovatie op alle mogelijke vlakken
Minpunten
Moeilijk kunnen parkeren tijdens spitsuren
- Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Uz Gent
10 feb. 2021 - Laborant R&D in DenderhoutemAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
vast barema, vaste opslag. Veel voordelen, veel verlof, makkelijk bereikbaar
Minpunten
kiezen of 100% openbaar vervoer of 100% met de wagen.
Veelgestelde vragen over UZ Gent-reviews
UZ Gent heeft een algemene beoordeling van 4,1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 51 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 89% van de werknemers zou werken bij UZ Gent aanraden aan vrienden en 80% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van UZ Gent hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij UZ Gent. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 89% van de werknemers van UZ Gent vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden UZ Gent met een waarde van 4,1 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,0 voor cultuur en waarden en 3,5 voor loopbaanmogelijkheden.
Loopbanen die populair zijn bij UZ Gent-werkzoekenden
Werkt u bij UZ Gent? Deel uw ervaringen