Reviews voor Unilever | Glassdoor.be

Reviews van Unilever

Bijgewerkt op okt 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
85%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Unilever CEO Alan Jope
Alan Jope
374 Beoordelingen
  1. "Leerzame stage in een super bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair(e) (anoniem) in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Unilever gewerkt

    Pluspunten

    Open voor nieuwe ideeën, ruimte om te leren, goede begeleiding en een goede sfeer

    Minpunten

    Ik heb tijdens mijn stage geen minpunten ervaren

    Unilever2016-12-16
  2. Nuttig (1)

    "Als starter bij Unilever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Unilever voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Carriere mogelijkheden, leuke collega’s, mature processen & best practices, meteen volwaardige verlofregeling voor schoolverlaters

    Minpunten

    Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is niet ideaal

    Unilever2019-02-15
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Leading Hand in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Unilever voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Er worden veel kansen aangeboden - Er zijn heel veel toffe collega's - Er heerst een aangename Sfeer - Werknemers ontvangen een goede verloning

    Minpunten

    - Er heerst een hoge werkdruk waardoor er niet altijd tijd is om aan meer tijdrovende projecten voldoende tijd te spenderen

    Advies aan management

    Blijf voldoende aandacht schenken aan de cultuur en aan de mensen.

    Unilever2018-03-28
  4. "Good employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unilever voor 3 jaar

    Pluspunten

    careerpath Good remuneration Many chances Education and training

    Minpunten

    Structure and complexity Too slow High pressure

    Unilever2018-03-16
  5. "Top sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 

    Ik heb gewerkt bij Unilever

    Pluspunten

    Trots en leuke sfeer, collega

    Minpunten

    Duits en proces, veel centraal beslist

    Unilever2018-02-01
  6. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Unilever voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Flexibele uren, eerlijke vergoeding, goede pensioenverzekering

    Minpunten

    Snelle turn over van personeel

    Unilever2017-10-10
  7. "Super bedrijf maar hoge werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Marketing Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Unilever

    Pluspunten

    - open bedrijfscultuur - leuke mensen - goede managers - veel groeimogelijkheden - goede salaris

    Minpunten

    - hoge werkdruk - als je het goed wilt doen, moet je bereid zijn om veel te werken - stijgende druk van aandeelhouders

    Unilever2017-06-04
  8. "trainee"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
     

    Ik heb gewerkt bij Unilever

    Pluspunten

    Interessant bedrijf met een uitgebreid gamma van producten.

    Minpunten

    Lange solicitatie procedure met verscheidene rondes

    Unilever2016-12-18
  9. "Studentenjob in Supply Chain"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalig contractwerker - Anonieme contractwerker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Unilever

    Pluspunten

    Super werkomgeving en toffe collega's. Mensen hielpen me graag als ik problemen had met een of andere opdracht.

    Minpunten

    Mijn jobinhoud als student was misschien niet de meest interessante, maar het is was dan ook maar een studentenjob.

    Unilever2016-01-15
  10. "Mooi en inspirerend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Unilever gewerkt

    Pluspunten

    Unilever heeft veel stagiairs en draait al jaren op hun werk. Ze kunnen door hun ervaring stagiairs daarom goed begeleiden en doen dit ook. Er wordt van de stagiairs dan ook verwacht dat zij zich inzetten voor het bedrijf. Dit betekent dat je geen stomme klusjes als koffie halen krijgt, maar volwaardig lid van het team bent. Er is ruimte voor ontwikkeling en je krijgt voldoende feedback om je goede en minder goede... kanten te ontwikkelen. Al met al zou ik Unilever zeker aanraden als werkplek.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik kan eigenlijk geen minpunten bedenken!

    Unilever2019-10-25
Er zijn 121 reviews gevonden