Tech Company maakt een transformatie door - werkgeversreview Data Scientist bij Adevinta

4,0
1 dec 2022

Pluspunten

Bedrijf heeft een goede geest en doel (duurzaamheid van consumptiegoederen en hulp bij het vinden van een perfecte match). Er is wat budget voor teams en evenementen. Divers, internationaal. Trainingsmogelijkheden. Dankzij het slimme werkbeleid kan elk team beslissen hoeveel dagen ze op kantoor zijn, over het algemeen is werken op afstand de norm. Slimme collega's en toffe initiatieven.

Minpunten

Voordelen variëren sterk, afhankelijk van het land. In Frankrijk is er een wettelijk minimum. Salaris zou competitiever kunnen zijn. Streven naar niet-gepersonaliseerde diensten: HR wordt een zelfhelpdeskplatform met ticketingsysteem. Data Science & ML zijn niet de core business en prioriteit voor het bedrijf. Met de verandering van CEO zullen er veel veranderingen in de bedrijfsstructuur zijn, wat misschien niet de beste tijd is voor R&D.

Ontdek andere reviews over Adevinta

8 mrt 2025

Pluspunten

great company to work for

Minpunten

nothing negative to say about the company

1,0
13 jan 2025

Pluspunten

Leaves, good pay, good culture

Minpunten

Politics, bureaucracy, micromanagement, cronism and bad environment

avatar
Reactie van Adevinta
1y
We are committed to continually improving our employee experience and value your input. Thank you for taking the time to leave a review.
Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle