Depends on what kind of manager you get... - werkgeversreview Financial Analyst Intern bij Amazon

3,0
15 nov 2009

Pluspunten

Challenging work - which means you learn a lot. Somewhat of an open door policy, where you can talk to senior management. High level of responsibility but equally rewarding financially and professionally. Lots of smart people.

Minpunten

Too many meetings that sometimes seemed like a waste of time. A lot of known issues that have not been fixed for long periods of time really surprised me. Almost everyone is overworked, putting in over 40 hours a week. Probably closer to 50, and especially senior management. Sometimes there was lack of direction, so you have to figure things out for yourself.

Ontdek andere reviews over Amazon

7 apr 2026

Pluspunten

Great flexibility on hours and time off

Minpunten

Extremely physically demanding work, different levels of work and roaring areas.

10 jan 2016
Anonieme werknemer

Pluspunten

Echt slimme mensen, veel kansen voor groei, altijd aangemoedigd om innovatief te zijn, groots te denken en iets nieuws te creëren. Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij andere grote technologiebedrijven. 100% zelfmotiverende werkomgeving. Geen dresscode en viervoeters zijn welkom.

Minpunten

Je moet gemotiveerd zijn. NIEMAND zal je hand vasthouden en je vertellen dat je het geweldig doet. Als je constante bevestigingen van het management nodig hebt, is dit bedrijf niets voor jou.

3159