Ben je een GMT of kom je uit Brazilië / België? Dit is de perfecte plek voor jou! - werkgeversreview Wereldwijde marketingdirecteur bij Anheuser-Busch InBev

1,0
14 dec 2017

Pluspunten

- Als u als GMT in het bedrijf komt, werkt u op een 'premium'-niveau in vergelijking met alle anderen bij het bedrijf die geen GMT's zijn. Je hebt een apart HR-systeem en een aparte classificatiestructuur die de rest van het gewone volk overtroeft als het gaat om vooruitgang. Als gevolg hiervan, als u dit leest, overweegt u zich aan te melden als GMT, gefeliciteerd! Vanwege je diploma van <voeg hier de topschool in> kom je onmiddellijk in aanmerking om de baan over te nemen van mensen die mogelijk al 1 of 2 decennia bij het bedrijf werken. - Als je uit Brazilië of België komt, gefeliciteerd! Je hebt wat nodig is om in het hogere management te zitten. Geef jezelf een schouderklopje. Goed gedaan. - Werken in de bierindustrie heeft een aantal voordelen - je mag van tijd tot tijd bier drinken op het werk. - Verplaatsingspakketten zijn leuk (indien "beschikbaar"). Als u de kans krijgt om met een zoet pakket naar New York of het buitenland te verhuizen, vertrek dan nadat de wachtperiode is afgelopen (meestal 1-2 jaar), winst. - Groot bedrijf, veel mogelijkheden om te verhuizen en te verhuizen ten koste van alle contacten met familie en vrienden. - De mensen die niet in het management zitten. Wereldklasse en houden van wat ze doen, ondanks de tol die het van al het andere in hun leven eist.

Minpunten

- Er is geen balans tussen werk en privé. Iedereen die je anders vertelt, liegt. Dit is geen 9-5-baan. Er wordt van u verwacht dat u tot laat werkt. Als u dit niet kunt, zult u een zeer korte tijd bij het bedrijf hebben. - Ze hebben het waarschijnlijk met je over de GEWELDIGE bonusstructuur die IEDEREEN krijgt! 30% 40% 50% + van je salaris! Wauw! Ja, dit gebeurt niet. Zelfs als u al uw doelen haalt en overtreft, staat u op de wil van wereldwijde en lokale statistieken waar u niets mee te maken heeft. Bud Light verkoopt niet goed? Het lijkt erop dat uw bonus met 70% kan worden verlaagd. Haalt u onze verkoopdoelstellingen voor de regio niet? Veel succes met het ontvangen van 20% van uw verwachte bonus, of helemaal niet. - Senior management wordt niet gepromoot op basis van leiderschapsvaardigheden, maar wordt in machtsposities geplaatst op basis van factoren als 'past cultureel bij de rol' (dit is de code voor Braziliaans of van Beglium of werkte in het Global-kantoor) of ' werkt laat '. (Grappig, omdat mijn titel in het senior management is, denk ik dat dit zelfspot is?) Ik merk dat ik mezelf dagelijks afvraag hoe mensen met wie ik werk gepromoveerd kunnen worden tot waar ze zijn zonder enig idee te hebben hoe ze teams moeten leiden. Dan herinner ik me snel dat ze (op één uitzondering na) GMT's zijn of niet uit de VS komen. - Als je langer dan 2 jaar een functie bekleedt, moet je waarschijnlijk op zoek gaan naar een andere baan buiten het bedrijf voordat ze voor je baan komen en deze helemaal van je afnemen. - Er is een consistent, niet te missen en ondubbelzinnig patroon van leeftijdsdiscriminatie dat momenteel gaande is binnen de cultuur waar mensen consequent alleen maar over fluisteren. Weg met het oude waar en hoe mogelijk, en in met het nieuwe - als je iemand van in de twintig bent die rollen wil aannemen die iemand al meer dan 20 jaar doet en het leuk vindt om zonder begeleiding binnen te stappen en ervan te genieten verwacht te worden om binnen 2-3 maanden positieve vorderingen te maken in de functie (of anders vragen te stellen van het senior management), is deze plek PERFECT voor jou! - Ik kan dit niet duidelijker maken - u bent NOOIT buiten de klok. Ooit. Er wordt van u verwacht, en het is de norm, dat u reageert op e-mail of problemen wanneer deze verschijnen. Voorbeeld: er wordt van u verwacht dat u een probleem met China om 2 uur 's ochtends afhandelt en dezelfde dag om 7 uur een vergadering bijwoont waar en wanneer en hoe dan ook. Dit is niet optioneel. Dit wordt verwacht. Als je dit niet aankunt, ga dan ergens anders heen. - Enorme, enorme omzet, vooral de laatste tijd, gedurende 2017. We bevinden ons bijna op het niveau van het type doodsspiraal - één persoon vertrekt, niet opgevuld, alle anderen moeten de speling oppakken. Een ander persoon vertrekt, hetzelfde gebeurt, enzovoort, enzovoort. Verlies van expertise volgt, werk wordt niet zo goed gedaan als voorheen, alle anderen lijden - u begrijpt het wel.

Ontdek andere reviews over Anheuser-Busch InBev

7 mei 2026

Pluspunten

Good company and good staff

Minpunten

Lot of work to do in a day and it’s circulating

3,0
2 jun 2026

Pluspunten

they pay is good, nice office

Minpunten

in group favoritism, echo chamber on product team