Reviews voor Anheuser-Busch InBev | Glassdoor.be

Reviews van Anheuser-Busch InBev

Bijgewerkt op 25 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
72%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Anheuser-Busch InBev CEO Carlos Brito
Carlos Brito
45 Beoordelingen
  1. "Cultuur is het belangrijkst!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Directeur innovatie & portfolio in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Anheuser-Busch InBev voor 8 jaar

    Pluspunten

    ABI's cultuur sprak me al vanaf dag 1 aan en houdt me elke dag weer energiek op het werk. De cultuur van ABI is gebaseerd op 10 principes waardoor iedereen groots kan dromen en een gevoel van eigendom en meritocratie wordt gestimuleerd. Een geweldige plek om te werken als je op zoek bent naar een spannend, bloeiend leven!

    Minpunten

    Geen nadeel, maar eigendom betekent dat je het bedrijf op de eerste plaats moet zetten en jezelf op de laatste plaats, en dat je vaak net dat beetje extra moet doen. Als je wat je doet leuk vindt kun je het 'flow' noemen.

    Anheuser-Busch InBev2019-07-16
  2. "Prima werkgever met kansen voor het grijpen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Warehouse Manager in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Anheuser-Busch InBev voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Groot, ambitieus bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden.

    Minpunten

    De corporate bedrijfscultuur moet je liggen, anders een groot bedrijf waar het moeilijk is om je draai te vinden.

    Anheuser-Busch InBev2019-11-25
  3. "gewerkt als machine operator bij ab inbev"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Machine Operator in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Anheuser-Busch InBev gewerkt

    Pluspunten

    goed loon maaltijdcheques fijne collegas en fijne samenwerking

    Minpunten

    moeilijk om een vast contract te krijgen

    Anheuser-Busch InBev2019-10-14
  4. Nuttig (1)

    "Ideaal bedrijf als je op jonge leeftijd grote verantwoordelijkheden wil."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Anheuser-Busch InBev voor 5 jaar

    Pluspunten

    Cultuur Management Financiële vergoeding en voordelen Verantwoordelijkheden Impact Leiderschap opportuniteiten Doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Grote verantwoordelijkheden voor kleine teams Hoge verwachtingen

    Verder lezen
    Anheuser-Busch InBev2019-05-08
  5. Nuttig (2)

    "Bedrijf dat enorm gericht is op geld. Weinig persoonlijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Leuven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Anheuser-Busch InBev voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Sector, kansen, kantoor, product, naamsbekendheid

    Minpunten

    Onpersoonlijk, je bent een nummer

    Anheuser-Busch InBev2018-09-10
  6. Nuttig (3)

    "Unlimited opportunities, extreme cost-saving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - First Line Manager in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Anheuser-Busch InBev voor 5 jaar

    Pluspunten

    Growth opportunities are unlimited, you get a lot of responsibility, pay is good. When you work at sales, marketing, category management, you have a lot of perks. Great events, great beer, etc etc. The brands are very strong.

    Minpunten

    You are expected to work a crazy amount of hours. The company is EXTREMELY cost-efficient, which also means staffing shortages. Only the best will survive, but a lot of them will also leave the company to get a better work-life balance.

    Verder lezen
    Anheuser-Busch InBev2018-06-20
  7. Nuttig (2)

    "Betere opleidingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Machine Operator in Leuven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Anheuser-Busch InBev voor 3 jaar

    Pluspunten

    salaris, premies , groepsverzekering , woon-werk verkeer , collega's

    Minpunten

    weinig opleidingen, geen personeel interesse vanuit management , veel wisselende first line managers ( schoolverlaters master)

    Verder lezen
    Anheuser-Busch InBev2018-04-26
  8. "Management faalt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Representative in Leuven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Anheuser-Busch InBev gewerkt

    Pluspunten

    Achter een grote naam schuilt een grote puinhoop.

    Minpunten

    Geen structuur. Orde en netheid zero.

    Verder lezen
    Anheuser-Busch InBev2017-11-27
  9. "Brouwerij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Aalst, Oost-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Anheuser-Busch InBev voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Correcte betaling, zeer goede exta's bij het loon.

    Minpunten

    Onpersoonlijk, zeer structureel en meedogenloos bij herstructureringen

    Verder lezen
    Anheuser-Busch InBev2017-10-13
  10. "Veel groei mogelijkheden, soms te traag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Breda
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Anheuser-Busch InBev voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel doorgroei mogelijkheden, veel kennis, mooie producten

    Minpunten

    Soms te corporate, te traag, te groot

    Anheuser-Busch InBev2019-04-16

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 67 reviews gevonden