Pluspunten
Betalen is competitief en geweldig als je in de twintig bent.
Minpunten
Al de rest. Seksisme. Racisme. Dit is een # metoo tikkende tijdbom. Pro-Trump bs. Uw geestelijke gezondheid zal eronder lijden. U zult zich afvragen waarom u naar een goede universiteit bent geweest (terwijl de meeste van uw managers een universitair diploma hebben of naar Kentucky / West Virginia / een of andere openbare school zijn gegaan en nauwelijks een samenhangende zin kunnen schrijven). Dit bedrijf heeft een giftige cultuur. Ik realiseerde me de omvang van de toxiciteit pas toen ik wegging en ergens anders ging werken. Als vrouw in het veld werd ik elke naam in het boek genoemd, lachte de kamers uit en twijfelde en werd ik consequent gekleineerd omdat ik een vrouw was (op de formatieve leeftijd van 23 ...) De cultuur van AB is reducerend - zowel management als onafhankelijke distributeurs zien vrouwen als promotiemodellen die niet in staat zijn om beslissingen op hoog niveau te leiden of te nemen. Ik werd geleid door ongeschoolde mannen die geen perspectief hadden op het motiveren of ontwikkelen van mensen. Het was vernederend. Als je een keuze hebt, laat jezelf dan niet door deze bs heen. Je verdient beter.