Technical Specialist - werkgeversreview Technical Specialist bij Apple

29 aug 2016

Pluspunten

- You learn how to deal with challenging situations and develop exceptional positioning skills. - You are treated very well. - Flexible hours. - Great benefits.

Minpunten

- Long days. - Very busy environment. - There are days when you're in challenging conversations back to back that require escalation.

Ontdek andere reviews over Apple

2 jun 2026

Pluspunten

Environment and people around you

Minpunten

The scheduling is vary spread

28 aug 2014
Anonieme werknemer

Pluspunten

We werken met genieën - op elke afdeling creëren we innovatieve producten die onze klanten in vervoering brengen en nieuwe productcategorieën creëren - wie kan dat anders zeggen?

Minpunten

NUL NUL NUL balans tussen werk en privé. Execs zeggen al JAREN dat ze het begrijpen en het beter zullen maken. Maar in werkelijkheid wordt het elk jaar erger! Het is duidelijk het topmanagement LIP SERVICE, want als ze het meenden, zouden ze het morgen kunnen repareren. Ze hebben honderden MILJARDEN op de bank. Als ze ECHT geven om de balans tussen werk en privé van werknemers, zouden ze het juiste aantal mensen aan boord kunnen halen om dat probleem op te lossen. Ziek van het horen van de leugens. Lieg gewoon niet over het willen repareren, als het ze duidelijk niet kan schelen

1500