Lees dit!!! en misschien redt het je carrière en leven. - werkgeversreview Software ontwikkelaar bij Booking.com

1,0
23 aug 2018

Pluspunten

Eten is niet eens goed genoeg om als pluspunt te vermelden. Enige positieve is dat het kantoor van Booking zich in Amsterdam bevindt. Als je je carrière wilt ruïneren en daarbij redelijk oké wilt verdienen, Welkom bij Booking.

Minpunten

Lees vooral verder voor de lange lijst met echte voorbeelden. 1. Ze leven van experimenten op elk gebied, en dat is de reden dat er weinig functies ontwikkeld worden. Je zult uiteindelijk condities of iets dergelijks aan het veranderen zijn, kleine dingen maar. 2. Ze hebben een obsessie met Perl, wat de taal van dinosauriërs is. Als je je afvraagt hoe slecht het nu echt kan zijn... Google het gewoon man! 3. Het was ooit een geweldig bedrijf en heeft een aantal prachtige systemen ontwikkeld, maar dat is niet langer het geval. Let wel, ieder bedrijf kan het makkelijk neerhalen met agressieve marketing en technologische ontwikkeling. 4. Je komt binnen en moet als een bezetene gaan rondrennen en met de mensen praten, en ze smeken of je in hun team mag komen. 5. Ze zullen door blijven ratelen over een open cultuur maar in feite hebben mensen liever dat hun teamleden uit eigen land komen of van hun eigen ras zijn. Voor zover de open cultuur. 6. Wat de behulpzame cultuur en alles betreft: nee, nee, nee – jullie blijven mensen oproepen maar niemand reageert. Nog nooit heb ik tijdens mijn dienstverband bij mijn 5 laatste bedrijven zo'n vijandige omgeving meegemaakt. 7. Doe jezelf en lol en ruïneer je leven niet door hier te komen... Uiteindelijk betalen ze je toch niet genoeg om deze overlast op zijn minst te kunnen verdragen. Dus ren voor je leven. -------------------------------------------------------------- Voorbeeld: Blijkbaar hebben deze mensen een inwerkprogramma waar ze over opscheppen, maar wat in feite een complete verspilling van tijd, vaardigheden en materialen is. De zogenaamde OnBoarding Leads zullen je vertellen dat ze een team voor je zullen vinden, en sommigen vinden het zelfs niet leuk wanneer je zelf in gesprek gaat met mensen over teams. Maar blijkbaar krijg je na weken te horen: 'Wat? Je hebt het team niet gevonden? Zou ik me zorgen moeten maken?' Dus, je moet in staat zijn om gedachten te kunnen lezen voordat je hier aan het werk kunt gaan. Vergeet zeker geen cursus psychologie te volgen en continue wartaal uit te slaan wanneer je hier toch komt werken.

Ontdek andere reviews over Booking.com

30 mei 2026

Pluspunten

Great, definitely recommend if looking for start up

Minpunten

No cons all pros only

avatar
Reactie van Booking.com
2d
Hi, thank you for the wonderful feedback! We're so glad to hear that Booking.com has been a great fit for someone with a startup mindset. Our culture of experimentation and innovation is something we're really proud of, and it's great to know it resonates. We hope you continue to thrive here! The Booking.com team
3,0
4 jun 2026

Pluspunten

Flexibility, make your own schedule

Minpunten

NO learning and development Opportunities for growth often required moving into a different role or team found the compensation to be below market

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle