Groot multinational bedrijf, twijfelachtig leiderschap & besluitvorming - werkgeversreview Project ingenieur bij ENGIE

2,0
4 dec 2019

Pluspunten

ENGIE is in vele markten actief dus er zijn goede kansen om je ervaring uit te breiden met klanten uit andere steden en nutsbedrijven. Medepersoneel in het Norwell-kantoor is ondersteunend, geëngageerd, en behulpzaam. Veel andere positieve aspecten van de voormalige Opterra-cultuur werden ongedaan gemaakt toen ENGIE het overnam.

Minpunten

Er is weinig communicatie tussen de vele kleinere bedrijven die ENGIE in de afgelopen jaren heeft overgenomen, ondanks het feit dat de grote bedrijfsdoelstellingen afhankelijk zijn van deze samenwerking. Het reisbeleid dat ENGIE corporate recentelijk heeft geïmplementeerd is onhandig & redelijke onkostenrapporten werden regelmatig teruggestuurd door het hoofdkantoor. Verkoop & engineering teams niet op dezelfde pagina met als gevolg dat klanten gratis engineeringwerk van ons ontvangen, het is vooral een licht retrofit-gericht bedrijf dat moeite heeft met het begrijpen van mechanisch werk.

Ontdek andere reviews over ENGIE

12 mei 2026

Pluspunten

Low stress nice co workers

Minpunten

Layed off after a year

8 jun 2026

Pluspunten

work life balance. pay level. team work

Minpunten

i cant think of anything that i dont like. overall, I enjoyed working there.