Als je ervaring of enig intelligentieniveau hebt, blijf dan duidelijk! - werkgeversreview Ppc bij Experis

1,0
5 jun 2018

Pluspunten

Bepaal uw eigen uren Werk vanuit huis Draag meerdere hoeden Geweldig werk op instapniveau voor 1-3 jaar; blootstelling aan organisaties en rollen die van invloed zijn op verschillende bedrijven in meerdere bedrijfstakken

Minpunten

Misschien wel het slechtste bedrijf waar ik ooit voor heb gewerkt. Het bedrijf wil een nieuwe PPC-divisie voor IT bouwen zonder duidelijke leiders of aanwijzingen hoe dat moet. Ze zoeken anderen van anderen om te helpen bij het bouwen van het model en het workflowproces door operationele intelligentie te stelen zonder enige geloofwaardigheid, zonder zichtbaarheid, prestige en professionele groei die de meeste niet-concurrenten schendt. De compensatie is laag in vergelijking met hun concurrenten, waarin ze sterk geloven dat ze concurrerend zijn. Technologie is verouderd, wat verrassend is voor een bedrijf dat miljoenen per jaar genereert en een moederbedrijf dat miljarden per jaar genereert. Dit zorgt voor hiaten in het bedrijf en verloren gegevens waarvan velen niet weten dat ze worden afgesloten of niet kunnen worden geopend omdat ze een externe oplossingsprovider gebruiken om het te beheren. Miljoenen verloren inkomsten en zorgt ervoor dat hun werknemers veel harder werken dan nodig is (churn en burn). Je hebt ook maar 3 platforms om in je praktijk te gebruiken: LinkedIn Recruiter, CareerBuilder en een eigen CRM dat eerlijk wordt gebruikt om contracten en geplaatste kandidaten op te slaan. Er is geen volgsysteem, dus u overlapt voortdurend met andere recruiters en verkoopteams. Gebrek aan leiderschap en kennis. Een man die 5 jaar alleen heeft gewerkt en een team wil leiden vanwege anciënniteit en niet door feitelijke en bewezen ervaring in het orkestreren van een team. Een andere man met een contingente personeelsachtergrond die IT helemaal niet begrijpt en constant vraagt om scripts, bedrijfsontwikkelingsplannen, werkstroommodellen voor verkoop, werving en interne teams, vereisten voor een stagiair, vereisten voor een nieuwe recruiter, enz. - doet u zich afvragen wanneer hij zijn titel kan gebruiken om beslissingen op directieniveau te nemen? Heeft hij ooit modellen geïmplementeerd? Wat zijn zijn voorbeelden van successen die we in ons dagelijks leven kunnen volgen of implementeren? Als hij ons constant om hulp vraagt, hoe kan ik me dan op mijn gemak voelen als ik hem om hulp vraag om mijn vragen of zorgen te beantwoorden? Geen ondersteuning van een team dat niet weet dat u bestaat? - u beheert ALLES. Hoewel de teamgrootte groot is, werkt en handelt iedereen in silo's. U kunt hun namen tegenkomen in massale e-mailuitwisseling in het hele land, maar u zult ze nooit tegenkomen of ze op kantoor zien of een duidelijk begrip hebben van hun rol. Cultuur? Dat bestaat hier niet.

Ontdek andere reviews over Experis

23 jun 2026

Pluspunten

Responsive that maintains discipline They stand out in their per diem

Minpunten

Low Hourly rates for consultant. Not flexible with car rentals

avatar
Reactie van Experis
1w
Thank you for sharing your positive experience, and for the 5-star review! We’re glad to hear our team met your expectations and contributed to a great experience. We’re here for you every step of the way.
3,0
19 jun 2026

Pluspunten

Flexibility, work-life balance, decent commission structure

Minpunten

Senior leadership came in and completely changed the company culture. So many great people left because of micromanagement at the highest level.

avatar
Reactie van Experis
1w
Thank you for your rating. Your feedback helps us continuously improve, and we’d love to hear any suggestions you may have. If you’re open to sharing additional details, please contact us here: https://www.manpowergroupusa.com/feedback-form.
Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle