Snelgroeiend en vrije onderneming - werkgeversreview Stagiaire Marketing bij Flix

23 feb 2016

Pluspunten

- Veel verantwoordelijkheid, ook in lagere posities (lees stagiair) - Weinig hiërarchie. Ook in lagere functies voel je je gewaardeerd - Snelle groei- en leermogelijkheden. Als je goed werk laat zien kun je snel de ladder opklimmen en uitdagende opdrachten krijgen. - Groot bedrijf in start-up jasje. Ondanks dat er ondertussen al meer dan 700 werknemers zijn en er professioneel wordt gewerkt hebben bepaalde afdelingen nog een zeer relaxte sfeer en cultuur. - Leuke cultuur voor jonge mensen. De slogan play hard, work hard klinkt niet altijd even goed in de oren, maar geldt hier voor een groot deel wel. Er is genoeg werk te doen en er wordt verwacht dat je dit doet, maar er zijn ook genoeg leuke dingen. Leuke vrijdagmiddagen en avonden en natuurlijk een tafelvoetbal om lekker het werk van je af te schieten. -Leuke collega's. Ik voelde me hier al snel thuis in de stad, ondanks dat ik nieuw in München was. Met name vanwege de leuke en jonge collega's.

Minpunten

-Internationaal? Er wordt enorm hard gewerkt aan de internationale expansie van het bedrijf, waardoor ook veel internationale werknemers worden aangetrokken. Dit geeft een leuke cultuur, maar algemene presentaties van CEO's die in het duits zijn, omdat ze zich dan beter kunnen uitten is toch lastig uit te leggen... - Chaotisch. Vanwege de snelle groei verandert het bedrijf snel en is het af en toe niet helemaal duidelijk waar het heen gaat. Je zult zelf ook zeker actief zijn en niet afwachten tot alles naar je toekomt. - Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als stagiair die naar het buitenland verhuist en met name een dure stad als München is een wat hoger salaris wel prettig. Ook de ondersteuning bij het verhuizen vanuit de HR afdeling kan wel wat beter. Ik heb het uiteindelijk goed gered, maar qua arbeidsvoorwaarden zitten ze niet hoog in de markt.

Ontdek andere reviews over Flix

23 feb 2026

Pluspunten

Flix is giving the opportunity to very talented people to grow within a global well known company.

Minpunten

At the moment there are no "cons"

20 apr 2026

Pluspunten

Good WLB, chance to go to HQ for biz trip

Minpunten

Hardly any promotions/salary was not that good