Onderzoekswetenschapper bij de Novartis Institutes for BioMedical Research - werkgeversreview Wetenschappelijk technisch leider I bij Novartis

4,0
9 mei 2019

Pluspunten

Eersteklas medewerkers. Innovatieve en geavanceerde technologieën en middelen. Zeer collaboratief, multidisciplinair, teamgebaseerd onderzoek naar geneesmiddelenontdekking. Uitstekend afdelings- en hoger management. De nieuwe CEO en het hoofd van NIBR zijn niet alleen gericht op innovatieve en transformatieve geneesmiddelen, maar ook op het creëren van een positieve, werknemergerichte cultuur.

Minpunten

Werken bij Novartis was mijn eerste baan na mijn postdoc. De afdeling waar ik bij kwam, benadrukte projectleiderschap Voor nieuwe aanwervingen op PhD-niveau, een geweldige groeimogelijkheid in de juiste context, maar ik kreeg geen ervaren mentor (of een mentor) om het ongelooflijk complexe proces van preklinische geneesmiddelenontdekking te helpen ontwikkelen en implementeren . Ik voelde me alleen en overweldigd door de taak en verwachtingen, en kreeg een team toegewezen zonder mijn inbreng en zonder toestemming of vrijwilligerswerk van de teamleden. De brede ervaring in het team was uitstekend (medicinaal chemicus, celbioloog, in vivo farmacoloog, expert in translationele geneeskunde en expert op het gebied van high-throughput screening), maar omdat ze strikt waren toegewezen, hadden de wetenschappers vaak weinig tot geen intrinsieke interesse om te helpen met mijn "verkennend project". Midden in de oceaan gegooid zonder te leren zwemmen ... Niet geweldig! Belangrijk is dat dit een afdelingsinitiatief was en niet een wereldwijd initiatief. Het illustreert slechts wat ik denk dat gebruikelijk is in grote bedrijven; dat de werknemerservaring volledig afhankelijk is van de afdeling, de individuele unit waarvan u deel uitmaakt en uw directe manager. onderdeel van een groot bedrijf, waarmee u uw eigen ideeën in gang zet

avatar
Reactie van Novartis
7y
Bedankt voor je reactie. Het spijt ons uw ervaringen te vernemen en nemen alle opmerkingen over misbruik, pesten of intimidatie serieus en hebben deze informatie dan ook doorgegeven aan het Novartis SpeakUp Office (voorheen het Business Practices Office (BPO)). We raden u aan om ook rechtstreeks contact op te nemen met ons SpeakUp Office via e-mail op bpo@novartis.com als u aanvullende informatie wilt delen. Novartis streeft ernaar om een veilige en eerlijke omgeving te creëren voor al haar medewerkers en danken u bij voorbaat voor het delen van aanvullende informatie met ons.

Ontdek andere reviews over Novartis

16 mei 2026

Pluspunten

people are friendly and easy to work with

Minpunten

daily commute takes longer than expected

2,0
25 mei 2026

Pluspunten

Pays pretty well in comparison to similar jobs in the market

Minpunten

Unstable schedule where you are often asked to come in overnight (1-2 am) regardless of if you have worked the previous day or are off. Basically feels like you're permanently on-call to conduct environmental monitoring. Training is slow. The Micro dept in general is currently understaffed. The job also involves lab work once you are done with your daily environmental monitoring tasks. The work never ceases and the Technicians as a whole has several responsibilities. Promotions seem to come very slowly here.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle