Wacht even voor de rit van je leven! - werkgeversreview Uitvoerend adviseur bij SThree

24 jan 2020

Pluspunten

Ik heb meer dan 5 jaar bij sthree gewerkt en het was een geweldige ervaring met veel kansen. Sthree heeft een sterke geschiedenis in het openen van succesvolle kantoren in de Verenigde Staten dankzij hun geweldige trainingsprogramma dat intern is ontwikkeld door een sterk L en D-team. Ze beheren hun personeel volgens een zeer specifieke formule die succes kan genereren wanneer ze correct wordt uitgevoerd. De organisatie doet er goed aan prestaties te erkennen en inclusieve beloningen aan te bieden. Doorgroeimogelijkheden liggen voor het oprapen.

Minpunten

- Sthree huurt doorgaans personeel op instapniveau in, waardoor ze vaak moeite hebben om ervaren verkoopadviseurs te beheren, te versterken en te behouden - Het bedrijf heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van diversiteit en inclusie, maar dit zou nog vele jaren een kerngebied van aandacht moeten zijn - Er is een duidelijk gebrek aan vrouwen in leidinggevende functies en dit is te wijten aan het onvermogen van leiders om de juiste stappen te nemen om vrouwen sterker te maken. De organisatie moet externe begeleiding over dit onderwerp zoeken en zichzelf blijven pushen om beter te worden

Reactie van SThree
6y
Heel erg bedankt voor je feedback - ik ben zo blij om te horen dat je genoten hebt van je ervaring met SThree! We denken altijd na over hoe we kunnen voortbouwen op onze training, met de toevoeging van talloze nieuwe cursussen in ons wereldwijde bedrijf. We begrijpen dat de sleutel tot succes de ontwikkeling van al onze mensen is en dat dit een enorme investering voor ons is. Als bedrijf zetten we ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving en het promoten van een positieve en aanmoedigende cultuur voor iedereen. Er is momenteel veel transformatie gaande binnen SThree, en hoewel het tijd zal kosten om sommige aspecten van onze organisatie te verbeteren, zijn we enthousiast over de veranderingen die plaatsvinden.

Ontdek andere reviews over SThree

29 jan 2026

Pluspunten

People, Office, Training, mentorship, flexibilty

Minpunten

tough market and kpi driven strategy that doesn't yield quality returns

3,0
15 jan 2026

Pluspunten

Great office building location, company culture, and generous PTO.

Minpunten

There is a large emphasis of meeting metrics and KPIs. Seems as though management is more focused on hitting daily numbers rather than celebrating actual wins. There is not a lot of training involved in the process of actually acquiring clients. First few months will be training and filled with lots of meetings about getting candidates for jobs that don’t exist. A lot of the job is luck and money is largely dependent on what area you’re working in and your managers connections as well. Definitely not a job where you should expect to make commission within your first year or two.