Pluspunten
Sommige collega's waren aardig. Onregelmatig einde van het kwartaal - wanneer ze de moeite zouden kunnen nemen om aan hun personeel te besteden Als je opzuigt, kom je ver De meeste positieve recensies zijn afkomstig van personeel dat daar nog steeds werkt en het alleen uitsteekt omdat ze een boek hebben.
Minpunten
Management - de grootste grap over die plek. Meer een neerbuigende dictator. Enkele van de meest ongepaste opmerkingen die ik heb gehoord. De horrorverhalen die je hoort over de rekruteringsomgeving worden in dit bedrijf geportretteerd. Geloof niet eens de droom die ze verkopen van een balans tussen werk en privé. Er wordt van u verwacht dat u na 18.00 uur blijft, maar het management loopt naar believen in en uit. Als je jezelf anders classificeert, zou ik het niet eens accepteren omdat je een doelwit zult zijn. De slechtste werkomgeving die ik ooit ben tegengekomen. Verwacht dat er meerdere arbeidswetten worden overtreden wanneer je hier werkt, verder onderzoek moet plaatsvinden. Het rapporteren van zaken is tijdverspilling, aangezien de Senior Managers alleen bezorgd zijn over het verdienen van geld en niet om de omgeving enigszins plezierig te maken.