Reviews voor Colruyt Group | Glassdoor.be

Reviews van Colruyt Group

Bijgewerkt op 14 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 243 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Colruyt Group CEO Jef Colruyt
Jef Colruyt
158 Beoordelingen
  1. "kandidaat rayonverantwoordelijke"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group

    Pluspunten

    huidige verantwoordelijke , snelle werker , goede werker

    Minpunten

    kan na een lange week wel moe zijn

    Colruyt Group2019-04-04
  2. "Werken als assistent bij Colruyt group"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's Recup wordt vergoed of opgenomen als extra vakantie Doorgroeimogelijkheden Interne opleidingen

    Minpunten

    Vroege uren Weekendwerk Soms hoge werkdruk Fysiek zwaar

    Colruyt Group2019-09-14
  3. "Zeer correcte werkgever en goede sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Respectvolle en correcte omgang met het personeel

    Minpunten

    Fysiek soms zware arbeid te verrichten

    Colruyt Group2019-09-03
  4. "Lolruyt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistent gerant in Hoboken, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor 10 jaar

    Pluspunten

    Dicht bij huis. Goede werksfeer. Menselijk contact. Groepsverzekering en extralegale voordelen + goede verloning ten opzichte van concurrenten in de retail. Doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Retail sector blijft minder goed betaald dan andere sectoren. Als bediende is de verloning zeker dik in orde, als kandidaat rayonverantwoordelijke of assistent gerant is de 50 a 100 euro opslag vaak de extra last echt niet waard en doe je het vooral voor de uitdaging. Vanaf gerant is de verloning wel terug de moeite voor de extra taken.

    Colruyt Group2019-08-22
  5. "Net wat je denkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Jobrotatie, succesvol, marktleider, persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Middelmatige collega's, teveel chefs. Loon sub-par.

    Advies aan management

    Output ipv input. Schrap in de leidinggevenden.

    Colruyt Group2019-08-22
  6. "Lokale winkel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Collegas , afwisseling, contact met klanten

    Minpunten

    De zaakvoerder is een agressieve tiran

    Advies aan management

    Roteer zaakvoerders om de paar jaar

    Colruyt Group2019-08-29
  7. "Aangenaam bedrijf. Goede communicatie met directe bazen. Mogelijkheid om dicht bij huis te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Team Member 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Colruyt Group gewerkt

    Pluspunten

    Goede collegiale sfeer, werk dicht bij huis

    Minpunten

    Fysieke arbeid met veel tillen

    Advies aan management

    Behoud de familiale sfeer

    Colruyt Group2019-08-13
  8. "winkelbediende"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Winkelmedewerker in Heverlee
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Colruyt Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    aangenaam bedrijf, een goede leerschool

    Minpunten

    hard werken, geen doorgroeimogelijkheden, te veel uren aan de kassa, tijdsdruk, gemiste pauze door overvloed aan werk mag je niet meer opnemen waardoor je snel 6 uur door moet werken

    Advies aan management

    meer rekening houden met work-life balance van de werknemers, zo wordt een late en vroege shift te kort op elkaar ingepland

    Colruyt Group2019-08-06
  9. "Een carrière ondergaan bij Colruyt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Voldoende aanbod van opleidingen en trainingen voor persoonlijke groei en werkervaring

    Minpunten

    Lage lonen , enorme flexibiliteit en beperkte persoonlijke inbreng

    Colruyt Group2019-08-09
  10. "colruyt rayonverantwoordelijke"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    werkzekerheid, goede verloning, werken in team.

    Minpunten

    werken in weekend en op avonden

    Colruyt Group2019-07-22
Er zijn 243 reviews gevonden