Reviews van Fluvius

(114 reviews in totaal)

Frank Vanbrabant

97% waardeert directeur

81% positieve zakelijke vooruitzichten

Fluvius heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 114 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Fluvius is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Energie, mijnbouw, afval en water (3,7 sterren).

Reviews per functie

114 reviews
3,0
27 apr 2019

Fluvius

Pluspunten

Goed loon Extralegale voordelen Dienstvoertuig Korting gas en elektriciteit

Minpunten

Geen doorgroeimogelijkheden Geen afwisseling Slecht management Veel politieke inmenging

1,0
8 feb 2025

Slechte werkgever

Anonieme werknemer

Pluspunten

Loon en enkele mooie voordelen.

Minpunten

Roddel mentaliteit. Geen samenhorigheid. Veel onnodig vergaderen en verplaatsen. Een ramp op people management. Veel tegenstrijdigheden.

avatar
Reactie van Fluvius
1y
Bedankt voor jouw review. Bij Fluvius vinden we een werkcultuur met duidelijke afspraken belangrijk. We nemen je feedback dus zeker mee. Vriendelijke groeten, team Fluvius.
3,0
21 dec 2022

Kan beter

Anonieme werknemer

Pluspunten

Flexibel verlof nemen, extralegale voordelen

Minpunten

Loon ondermaats ifv verantwoordelijkheid, management is een ramp, politieke spelletjes, ...

avatar
Reactie van Fluvius
3y
Bedankt voor jouw review. We doen ons best om onze medewerkers een aantrekkelijk pakket te bieden. Jammer dat dat niet strookt met jouw verwachtingen. We nemen jouw feedback mee en gaan ermee aan de slag. Vriendelijke groeten, team Fluvius
Weergave: 1 - 3 van 114 reviews

Glassdoor heeft 128 reviews over Fluvius die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Fluvius. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Fluvius bij je past.