Reviews voor Google | Glassdoor.be

Reviews van Google

Bijgewerkt op jun 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.4
86%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Google CEO Sundar Pichai
Sundar Pichai
3.239 Beoordelingen
  1. "Super leuk bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adwords ondersteuning in Barcelona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Google voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super werkomgeving, leuke collegas, sportabbonoment bij contract, leuke sfeer,

    Minpunten

    Groot bedrijf, veel miscommunicaties, geen koffie, weinig contact manager, geen goed inwerkbeleid

    Advies aan management

    Intern communicatie specialisten inhuren

    Google2019-06-25
  2. "Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Dubai
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Google voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed betaalde baan in een professionele omgeving

    Minpunten

    Lange dagen draaien in bepaalde weken

    Google2019-03-12
  3. "Goede baan"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    Sfeer, Tempo, Salaris, Werkplek en Bestemming

    Minpunten

    Veel uren, druk, parkeer, hard werken en weinig vrije tijd

    Google2019-01-29
  4. "Review"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    Open, innovatief, salaris, cultuur en collegas

    Minpunten

    Jong, lange uren, soms meer feedback

    Google2018-11-06
  5. "assistent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in België
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Google voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    geld verdienen het is leuk

    Minpunten

    moet vroe opstaan je hebt veel stress

    Google2018-04-23
  6. "Senior Strategist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Dublin, Dublin
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Google voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    - Grote impact op samenleving - Veel mogelijkheden op carrièreprogressie en rollen met verantwoordelijkheid - Erg goede omkadering

    Minpunten

    Hoge werkdruk, eigen aan de natuur van de organisatie.

    Google2017-09-29
  7. "Account Strategist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Google

    Pluspunten

    geweldig bedrijf om voor te werken met heel veel mogelijkheden. tijd om te groeien en door te ontwikkelen als mens en professioneel. Zeker aan te raden om het mee te maken.

    Minpunten

    het blijft een groot bedrijf dus je kan je snel ook bedreigd daarin voelen als je dat niet gewend bent, maar het geeft je ook wel perspectief.

    Advies aan management

    altijd carriere pad van medewerkers in acht nemen en waar nodig helpen met verder ontwikkelen. Zowel soft als hard skills

    Google2017-05-07
  8. "Leuk interview, heel verzorgend"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    Ze nemen je mee in alles wat je doet. je wordt goed voorereid, en krijgt alles te zien wat ze mogelijk aan je gaan vragen. Dit maakt het heel rustgevend en transparant.

    Minpunten

    Je moet naar Dublin voor het interview. Als student zijnde maakte dat niet heel veel uit, maar ik kan me voorstellen dat het iets lastiger wordt zodra je een ban hebt.

    Advies aan management

    Behoud die transparantie, dat ontzorgt mensen

    Google2017-02-07
  9. "Software Engineer in Test"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Software Engineer In Test in London, ON
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Google

    Pluspunten

    + Zeer ervaren collega's om veel van te leren + Full catering, ontbijt, lunch en avond eten. + Zeer geavanceerde infrastructuur om op te werken

    Minpunten

    - Lange dagen als je ontbijt en avond eten wou gebruiken werd je geforceerd 10 uur op kantoor te verblijven

    Advies aan management

    Keep it up!

    Google2016-06-13
  10. Nuttig (1)

    "Apple"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Google voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede verdiende baan. Leuke mensen. Goed nagedacht over hoe mensen goed kunnen werken alleen om met een groep.

    Minpunten

    Moeilijk een baan te krijgen. Je moet al een goeie opleiding of carriere hebben .

    Google2016-01-13
Er zijn 9600 reviews gevonden