Reviews voor IBM | Glassdoor.be

Reviews van IBM

Bijgewerkt op jun 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 44891 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
73%
Waardeert directeur
IBM CEO Virginia Rometty
Virginia Rometty
16749 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "IBM AI and Industry Solution Strategy provided me a unique and exciting new challenge"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solution Sales Professional in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    I have been working at IBM voltijd for less than a year

    Pluspunten

    Strong strategy: IBM is leading in AI for the last decade and has busy to transform its software business from on prem to Cloud services and industry focused SaaS solutions. Team Collaboration with local and international expert is bringing unique value to our customer and is making the difference , Ability to execute: a strong echo-system of partners and IBM Global Services are instrumental and key to the success...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Simplification of administrative process is on going but their is still lot of room to improve, Awarness : some new key solutions are not so well know at our customers because IBM portfolio of solutions very big and some customer still associate IBM as the old Big Blue legacy HW and SW company

    IBM2018-11-02
  2. "Excellent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    interesting work good work life balance excellent colleagues/good atmosphere good career possibilities

    Minpunten

    no complains about the job actually

    IBM2016-09-01
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij IBM

    Pluspunten

    Sterk technologiebedrijf met internationaal kader

    Minpunten

    Teveel focus op technologie en te weinig voor pragmatische business oplossingen

    IBM2017-07-27
  4. "IBM Graduate Consultant review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij IBM voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    De jonge collega's, goede cursussen

    Minpunten

    Werksfeer, focus op cijfers en processen in plaats van inhoud.

    Advies aan management

    Inspirerend leiderschap in plaats van micro-management.

    IBM2017-07-30
  5. "tijd voor verandering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - sw sales rep in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    veel variatie mogelijk wegens grootte bedrijf

    Minpunten

    negatieve sfeer, lage salarissen, traag

    IBM2017-01-26
  6. "IBM uitdagingen en veranderingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Service Delivery Manager in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij IBM voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Absolute flexibiliteit Je kan altijd met je vragen terecht bij je collega's overal in de wereld

    Minpunten

    Geen ruimte voor opleiding (tenzij men het in zijn eigen tijd en met zijn eigen geld wil doen) en dan is men verbaasd dat de werknemers niet klaar zijn voor de nieuwe uitdagingen .... Weinig ruimte voor initiatief want alles wordt van bovenaf opgelegd. Voor alles is toestemming nodig

    Advies aan management

    Investeer in al uw mensen

    IBM2017-01-19
  7. "Geen training, geen visie, geen toekomst voor .be resources"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij IBM voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel postjes voor beginnende people managers. Als je wil uitstappen uit de tech ratr ace, misschien een optie als eerste people manager.

    Minpunten

    Je tech skillset gaat achteruit wegens totaal gebrek aan training budget. Op 8 januari doodleuk aankondigen deen at het training budget voor het jaar opgebruikt is, ongetrained naar de klant gestuurd worden en daar als compleet team moeten afgaan als een gieter... Alle IBM klanten hebben het ondertussen meegemaakt en gaan elders resource oppikken. Sfeer beneden alles. No future. Margaret Thatcher kon nog mensen...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Vanaf de dag dat je terug je resources terug gaat trainen en opleiden gaat het nog 3 tot 5 jaar duren vooraleer de markt je terug credibiliteit gaat geven. Na jaren van RA (resource actions = ontslagen) en zero investment in mensen mag je geen loyaliteit of team spirit verwachten.

    IBM2016-03-28
  8. "Gebruikt klanten als melkkoe"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Solution Sales in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel ruimte voor initiatief, veel opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    IBM koopt bedrijven om vervolgens deze nieuwe technologieën als nieuwe content aan hun klanten te verkopen. Klanten worden juridisch onder druk gezet om contracten te vernieuwen en uit te breiden (met deze nieuwe content). Van vernieuwing of klanttevredenheid is weinig sprake

    Advies aan management

    Focus op Customer Success en Innovatie ipv. internal politics

    IBM2016-02-23
  9. "Ziggo Business Institutional Sales Supervisor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Institutional Sales Supervisor in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 3 jaar

    Pluspunten

    Maak te veel uren over heel de maand.

    Minpunten

    Dat ik constant dezelfde bezigheden heb.

    IBM2019-05-08
  10. "Werknemer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Goed betrouwbaar werkgever met goed salaris

    Minpunten

    Die zijn er niet veel omdat ik het niet weet

    IBM2019-05-03
Er zijn 44891 reviews gevonden