Reviews voor Infosys | Glassdoor.be

Reviews van Infosys

Bijgewerkt op 14 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Infosys CEO Salil S. Parekh
Salil S. Parekh
5.567 Beoordelingen
  1. "Java J2EE-medewerker"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Infosys is een bedrijf met veel klanten

    Minpunten

    Infosys zorgde voor veel motivatie bij werknemers door uitgebreidere mogelijkheden te bieden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2018-02-07
  2. "Good"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Infosys

    Pluspunten

    - Goede werksfeer - Fijne collega's

    Minpunten

    - Weinig uitdaging - Weinig doorgroeimogelijkheden - Er worden teveel fabrieken gesloten waardoor er weinig mogelijkheden zijn tot promotie voor jonge werknemers

    Infosys2017-11-24
  3. "Review Infosys"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Client Executive in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Infosys

    Pluspunten

    Infosys acteert als een global ICT delivery onderneming met zijn roots in India. Kwaliteit is ok.

    Minpunten

    Onrealistische targets, geen lokale know how.

    Advies aan management

    Goede sales niet demotiveren met onrealistische targets, hoogmoed komt voor de val.

    Infosys2015-06-17
  4. "Infosys Project Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectleider in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 8 jaar

    Pluspunten

    Geen regionale vooroordelen. Goede campus

    Minpunten

    Trage promoties en groei. Salarisherziening is niet noemenswaardig

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-05-25
  5. "NA"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ict analist in Brussel

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede mogelijkheden voor nieuwelingen.

    Minpunten

    Verzadigd tot in de kern, geen groot arbeidsvoordeel.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-04-11
  6. "Automation Quality Assurance"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous in Brussel

    Ik werk voltijd bij Infosys voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede omgeving, on site opties

    Minpunten

    Minder salaristoename, soms slechte communicatie tussen management

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2019-01-10
  7. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Consultant in Brussel

    Ik werk bij Infosys voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goed bedrijf om mee te werken

    Minpunten

    Veel kansen, maar je moet het geluk hebben om degene te krijgen die je wilt. De meeste ervan zijn gedwongen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2018-11-04
  8. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Brussel

    Ik werk voltijd bij Infosys voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede plek om te leren en te werken. Systematische aanpak

    Minpunten

    Strict met tijden (9,15 uur per dag) en bedrijf ligt te ver bij de stad vandaan

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2018-06-12
  9. "Goed on-site salaris, niet zo goede beleidsmaatregelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Goede on-site salaris, werkzekerheid, goede infrastructuur

    Minpunten

    Geen werknemersgezinde beleidsmaatregelen, laag percentage van interne groei

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2018-04-30
  10. "Geweldig, met veel ruimte voor verbetering, zoals bij ieder ander bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 5 jaar

    Pluspunten

    1. Geweldige faciliteiten op de werkplaats 2. Een grondig en goed georganiseerd reglement 3. Veel activiteit buiten het curriculum om je bezig te houden 4. Uitstekend delen van de kennispoel van artefacten, interne certificeringen en trainingsmateriaal

    Minpunten

    1. Beperkte mogelijkheden op locatie 2. De groei gaat langzaam, zeker als je meer dan een jaar op locatie bent 3. Opslag en promoties worden door de competitie gereguleerd 4. Externe certificeringen worden gereguleerd door fondsen die worden toegewezen aan projectteams

    Advies aan management

    Mensen die worden aangenomen (voor een functie die ook mensen binnen het bedrijf kunnen vervullen) krijgen meer betaald dan mensen die gepromoveerd worden na jaren bij het bedrijf. Kan dit verbeterd worden?

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Infosys2018-01-09
Er zijn 37774 reviews gevonden