Reviews voor Oracle | Glassdoor.be

Reviews van Oracle

Bijgewerkt op 27 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
63%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Oracle CEO Safra A. Catz
Safra A. Catz
98 Beoordelingen
  1. "Goede plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Erg competitieve omgeving met geavanceerde technologie, als techneut vind je hier enkele uitstekende expert om van de leren, en er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen

    Minpunten

    Management vooral gedreven door verkoop, niet geschikt voor ingenieurs, technologische kennis wordt niet echt beloond op dezelfde manier als verkoop of ander praktisch werk

    Advies aan management

    Als technologiebedrijf, respecteer je technische medewerkers

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Oracle2018-11-15
  2. "Knappe producten, uitgebreide sales organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Director in Vilvoorde
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede omgeving om sales skills aan te scherpen.

    Minpunten

    Oracle is zelf in transformatie en daar moet je jouw weg in vinden.

    Advies aan management

    Nieuw leadership nodig cfr Microsoft

    Oracle2019-03-30
  3. "Customer Support Departement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Vilvoorde
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning en arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid tot remote working (voor de meeste rollen).

    Minpunten

    Weinig mogelijkheden tot formele ontwikkeling. Een - in mijn ogen - jammerlijke strategie om enorm hard te focussen op de kost van support, en niet de kwaliteit (getuige de frequente en ingrijpende centralisatie en off-shoring).

    Oracle2019-03-06
  4. Nuttig (1)

    "review Oracle"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support in Vilvoorde
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid om uw dag in te vullen. Alle informatie is voorhanden, je moet het alleen opzoeken. Echte selfstarter mentaliteit. goede sfeer tussen de werknemers.

    Minpunten

    Eenzijdig aanpassen van de contractvoorwaarden mbt. compensatie. Geen opslag Ook geen opslag bij promotie. Zelfs bij het wijzigen van variabel/vast loon moet je een verlies nemen. Management is alleen met zichzelf bezig.

    Advies aan management

    Meer luisteren naar wat er omgaat op de werkvloer Het is niet omdat een sales goed kan verkopen dat hij een goede peoplemanager is.

    Oracle2018-09-19
  5. "Solution Consultancy bij Oracle"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    zelfstandigheid, ondernemerschap, bijleren, werkbalans, contacten, collega's

    Minpunten

    interne concurrentie hoog, groeikansen zijn er maar er is weinig tot geen salarisevolutie, wel veel andere jobmogelijkheden

    Oracle2017-04-07
  6. Nuttig (2)

    "Weinig visie, komt 2-3 jaar achter op de concurrentie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Representative in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Correcte verloning en correcte arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Oracle koopt voornamelijk bedrijven/producten op die het goed doen, wanneer de integratie van deze goeddraaiende producten in de Oracle-machine gedaan is en de Oracle-procedureslag toeslaat verliezen de mensen de controle over wat ze doen, verliezen ze creativiteit en mogelijkheid tot innovatie en verliezen ze dus 2-3 jaar binnen een competitieve markt, wat dodelijk is. Oracle heeft totaal geen visie en is enkel... bezig met het verkopem van licenties. Het interesseert hen helemaal niet of de klant ook effectief tevreden is.

    Meer weergeven
    Oracle2015-11-29
  7. "Facility Coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Groot bedrijf met mooi connecties

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden en keuze vrijheid

    Advies aan management

    Empowerment!!

    Oracle2019-11-19
  8. "Accountmanager bij Oracle Digital Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Alle faciliteiten onder een dak.

    Minpunten

    Geen structuur en leiderschap aanwezig.

    Oracle2019-11-27
  9. "Kille en kortcyclische bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Oracle

    Pluspunten

    Mooi productportfolio, zeer goede leaseregeling, flexibel werken, leuke personeelsvereniging

    Minpunten

    Klant en medewerker staan niet centraal, kille bedrijfs cultuur met een verdeel en heers principe. Sr mngt stuurt kortcyclisch en alleen op revenue, angstcultuur.

    Advies aan management

    Meer tijd en aandacht voor je mensen en doorgroeimogelijkheden opdat ze ook bij je willen blijven. Klant centraal en klanttevredenheid opnemen in je beloningsbeleid. Meer lokaal mandaat en stop de doorgeslagen gecentraliseerde processen. De organisatie raakt verstrikt in zijn eigen proces en approval cultuur.

    Oracle2019-10-15
  10. Nuttig (1)

    "Discutabel bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris is marktconform of wellicht hoger

    Minpunten

    Totaal geen oog voor mensen. Veel last van het Peter principle. Mensen die vooral nooit manager zouden moeten zijn aangezien ze geen enkele people skills hebben.

    Advies aan management

    Heeft niet zoveel zin men staat er niet voor open.

    Oracle2019-07-11
Er zijn 24441 reviews gevonden