Reviews voor Oracle | Glassdoor.be

Reviews van Oracle

Bijgewerkt op 4 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
65%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Oracle CEO Safra A. Catz
Safra A. Catz
390 Beoordelingen
  1. "Goede plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Erg competitieve omgeving met geavanceerde technologie, als techneut vind je hier enkele uitstekende expert om van de leren, en er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen

    Minpunten

    Management vooral gedreven door verkoop, niet geschikt voor ingenieurs, technologische kennis wordt niet echt beloond op dezelfde manier als verkoop of ander praktisch werk

    Verder lezen
    Oracle2018-11-15
  2. "Introduction"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Product Manager in Vilvoorde
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede extra legale voordelen

    Minpunten

    Bureaucratisch. Self serving business model for employees.

    Verder lezen
    Oracle2020-01-21
  3. "Knappe producten, uitgebreide sales organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Director in Vilvoorde
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede omgeving om sales skills aan te scherpen.

    Minpunten

    Oracle is zelf in transformatie en daar moet je jouw weg in vinden.

    Verder lezen
    Oracle2019-03-30
  4. "Customer Support Departement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Vilvoorde
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning en arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid tot remote working (voor de meeste rollen).

    Minpunten

    Weinig mogelijkheden tot formele ontwikkeling. Een - in mijn ogen - jammerlijke strategie om enorm hard te focussen op de kost van support, en niet de kwaliteit (getuige de frequente en ingrijpende centralisatie en off-shoring).

    Oracle2019-03-06
  5. Nuttig (1)

    "review Oracle"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support in Vilvoorde
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid om uw dag in te vullen. Alle informatie is voorhanden, je moet het alleen opzoeken. Echte selfstarter mentaliteit. goede sfeer tussen de werknemers.

    Minpunten

    Eenzijdig aanpassen van de contractvoorwaarden mbt. compensatie. Geen opslag Ook geen opslag bij promotie. Zelfs bij het wijzigen van variabel/vast loon moet je een verlies nemen. Management is alleen met zichzelf bezig.

    Verder lezen
    Oracle2018-09-19
  6. "Solution Consultancy bij Oracle"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    zelfstandigheid, ondernemerschap, bijleren, werkbalans, contacten, collega's

    Minpunten

    interne concurrentie hoog, groeikansen zijn er maar er is weinig tot geen salarisevolutie, wel veel andere jobmogelijkheden

    Oracle2017-04-07
  7. Nuttig (2)

    "Weinig visie, komt 2-3 jaar achter op de concurrentie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Representative in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Correcte verloning en correcte arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Oracle koopt voornamelijk bedrijven/producten op die het goed doen, wanneer de integratie van deze goeddraaiende producten in de Oracle-machine gedaan is en de Oracle-procedureslag toeslaat verliezen de mensen de controle over wat ze doen, verliezen ze creativiteit en mogelijkheid tot innovatie en verliezen ze dus 2-3 jaar binnen een competitieve markt, wat dodelijk is. Oracle heeft totaal geen visie en is enkel bezig met het verkopem van licenties. Het interesseert hen helemaal niet of de klant ook effectief tevreden is.

    Oracle2015-11-29
  8. "OK. Weinig carrieremogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Consultant in Utrecht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Oracle

    Pluspunten

    Ik zat in een goed team met veel kennis

    Minpunten

    Weinig carrieremogelijkeden binnen het bedrijf Amerikaans.

    Oracle2020-02-04
  9. "Focus op je focus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Principal Product Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 8 jaar

    Pluspunten

    Erg groot groot globaal bedrijf waar veel kan en mag en je erg vrij bent.

    Minpunten

    Je bent ook erg klein in het grote verhaal. Focus op je focus: wat wil je leren en blijf niet te lang.

    Verder lezen
    Oracle2019-12-13
  10. "Facility Coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Groot bedrijf met mooi connecties

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden en keuze vrijheid

    Verder lezen
    Oracle2019-11-19

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 25115 reviews gevonden