Reviews voor Robert Walters | Glassdoor.be

Reviews van Robert Walters

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 485 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Robert Walters CEO Robert Walters
Robert Walters
300 Beoordelingen
  1. "Mooi bedrijf met gemotiveerde mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    -Goede managers/begeleiding en leuke collega’s -Goede biologische lunch tegen kleine bijdrage -Weinig verloop -Veel senioriteit en ervaring -Leuke klanten -Veel energie merkbaar op de werkvloer -Ambitieuze mensen en doorgroeimogelijkheden -Veel hoogopgeleide collega’s -Wanneer je ergens hulp bij nodig hebt wordt het voor je geregeld

    Minpunten

    Relatief een laag basis salaris

    Advies aan management

    Bonussysteem transparant maken voor werknemers

    Robert Walters2019-06-06
  2. "Work hard play hard"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    - Goede werksfeer - Leuke collega's - Eigen laptop + telefoon - Steile leercurve - Ontbijt en luxe lunch voor kleine bijddrage - Veel teamactiviteiten - Kan deelnemen aan sportactiviteiten - Transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    - Veel overuren maken en hoge werkdruk - Slecht basissalaris (gecompenseerd met bonus als je goed bent in je werk) - Zeer prestatiegericht en KPI gedreven - Zeker als starter is het werk zéér repetitief en monotoon

    Advies aan management

    Basissalaris voor een starter met goede opleiding is laag, zeker gezien het aantal uur dat je erin stopt.

    Robert Walters2019-05-28
  3. "Senior Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Robert Walters voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Duidelijke focus, leuke collega's, mooi kantoor, gunstig gelegen

    Minpunten

    Erg resultaat / target gericht. Weinig vrijheid

    Advies aan management

    Meer vertrouwen in werknemers hebben.

    Robert Walters2019-05-28
  4. "Fijne werkgever, leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    Dynamische werkomgeving, leuke en jonge collega's, ondanks corporate omgeving genoeg tijd voor informaliteit en gezelligheid.

    Minpunten

    Werk is soms erg administratief en routinematig. Weinig privé, iedereen bevindt zich in 1 grote ruimte zonder tussenschotten.

    Robert Walters2019-04-12
  5. "Teamwork"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    * Vrijheid in je werkzaamheden * Onderdeel van een betrokken team * Goede sfeer (samen sporten, activiteiten, events, borrels) * Transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    * In het werk krijg je te maken met tegenslagen, soms lastig hiermee om te gaan.

    Robert Walters2019-03-12
  6. "Betrokken en gedreven Consultants die een stap extra zetten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ambitieuze en gedreven collega's, op een toplocatie, de organisatiecultuur

    Minpunten

    Je moet je eigen werk creëren en bent gebonden aan targets

    Robert Walters2019-01-28
  7. "Jonge, frisse organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    jong, fris, flexibel, veel ruimte voor vernieuwing, vlotte mensen

    Minpunten

    Het is flink omzetgedreven, daar moet je tegen kunnen

    Robert Walters2018-04-11
  8. Nuttig (5)

    "Great place to work werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -Challenging job waar je in een hoog tempo veel leert -Veel verantwoordelijkheden en baas over je eigen procedures -Intensief klantcontact met een mooie balans tussen klant bezoeken en op kantoor werken -Veel trainingen, intensief masterclass program als je begint -Aandacht voor jouw ontwikkeling binnen de organisatie -Toffe, jonge en ambitieuze collega's die je (bijna) als vrienden gaat zien -Leuke borrels, team-...

    Meer weergeven

    Minpunten

    -Zeer KPI-gedreven, moet bij je passen -Niet iedereen kan dit werk doen -Niet zo innovatief -Relatief lage retentie van personeel (wordt wel steeds beter) -Werkplekken te dicht op elkaar

    Advies aan management

    -Minder topdown beslissen vanuit HQ London -Meer inspelen op veranderende recruitmentmarkt en investeren in nieuwe systemen, technologieën -Groter marketingbudget om onze brand nog meer te laten leven bij prospects

    Robert Walters2017-10-03
  9. Nuttig (1)

    "''Triple A'' Recruitment organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    - Een uitgebreid trainingsprogramma voor alle werknemers (jr, med, sr) - Teambased bonus structuur - Organisatie waar collega's elkaar helpen om beter te worden - Internationale doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    - De organisatie is uitermate geschikt voor ambitieuze professionals. De bedrijfscultuur vraagt veel van zijn/ haar medewerkers.

    Advies aan management

    - Blijf de aankomende jaren innoveren en kritisch op het aannemen van de beste professionals.

    Robert Walters2017-03-01
  10. Nuttig (1)

    "Robert Walters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    Organisatie waar ruimte is voor talent. Work hard, play hard. Het is een commerciele organisatie waar veel ruimte is om te groeien. Uitstekende begeleiding met trainingen en masterclasses Veel doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Het is een sales organisatie en dus moet je die drive ook hebben

    Advies aan management

    -

    Robert Walters2017-03-01
Er zijn 485 reviews gevonden