Reviews van Robert Walters

Bijgewerkt op 17 apr 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.2
87%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Robert Walters Chief Executive Officer Robert Walters
Robert Walters
339 Beoordelingen
  1. "Mooiste baan voor een ondernemende persoonlijkheid!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    Je hebt alle vrijheid om je eigen weg te bewandelen en krijgt hierbij de juiste tools en begeleiding! Zoals bijvoorbeeld een goed netwerk vanuit Robert Walters, een mooie lease auto en niet te vergeten persoonlijke begeleiding van je manager die deze begeleiding geeft vanuit zijn eigen ervaring. Je hebt de vrijheid om je agenda zo in te delen wat voor jou, je klant en kandidaat het best passend is en daarbij krijg je ondersteuning van een management assistent.

    Minpunten

    Het is een relatief jonge organisatie die bezig is met hier en nu.. het zou helpen als er op langere termijn een duidelijke visie is.

    Robert Walters2020-04-17
  2. "Prima werkgever"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Persoonlijk ontwikkelings plan Externe trainingsfaciliteiten Teambased Verantwoordelijkheid binnen eigen vakgebied

    Minpunten

    Kunnen flexibeler zijn, houden vast aan oude standaarden Niet voor iedereen gelden dezelfde regels

    Verder lezen
    Robert Walters2019-10-10
  3. "Prettige en leerzame werkgever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor 5 jaar

    Pluspunten

    Energieke werkomgeving, collega's die vrienden worden, duidelijke doelen en doorgroeimogelijkheden, uitstekende voorwaarde bij goede performance, oog voor individuele ontwikkeling, kans om een mooi netwerk op te bouwen

    Minpunten

    Werkdruk kan soms vrij hoog zijn, je moet tegen een stootje kunnen

    Robert Walters2019-09-17
  4. "Mooi bedrijf met gemotiveerde mensen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    -Goede managers/begeleiding en leuke collega’s -Goede biologische lunch tegen kleine bijdrage -Weinig verloop -Veel senioriteit en ervaring -Leuke klanten -Veel energie merkbaar op de werkvloer -Ambitieuze mensen en doorgroeimogelijkheden -Veel hoogopgeleide collega’s -Wanneer je ergens hulp bij nodig hebt wordt het voor je geregeld

    Minpunten

    Relatief een laag basis salaris

    Verder lezen
    Robert Walters2019-06-06
  5. "Work hard play hard"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    - Goede werksfeer - Leuke collega's - Eigen laptop + telefoon - Steile leercurve - Ontbijt en luxe lunch voor kleine bijddrage - Veel teamactiviteiten - Kan deelnemen aan sportactiviteiten - Transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    - Veel overuren maken en hoge werkdruk - Slecht basissalaris (gecompenseerd met bonus als je goed bent in je werk) - Zeer prestatiegericht en KPI gedreven - Zeker als starter is het werk zéér repetitief en monotoon

    Verder lezen
    Robert Walters2019-05-28
  6. "Senior Consultant"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Robert Walters voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Duidelijke focus, leuke collega's, mooi kantoor, gunstig gelegen

    Minpunten

    Erg resultaat / target gericht. Weinig vrijheid

    Verder lezen
    Robert Walters2019-05-28
  7. "Fijne werkgever, leuke collega's"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    Dynamische werkomgeving, leuke en jonge collega's, ondanks corporate omgeving genoeg tijd voor informaliteit en gezelligheid.

    Minpunten

    Werk is soms erg administratief en routinematig. Weinig privé, iedereen bevindt zich in 1 grote ruimte zonder tussenschotten.

    Robert Walters2019-04-12
  8. "Teamwork"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    * Vrijheid in je werkzaamheden * Onderdeel van een betrokken team * Goede sfeer (samen sporten, activiteiten, events, borrels) * Transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    * In het werk krijg je te maken met tegenslagen, soms lastig hiermee om te gaan.

    Robert Walters2019-03-12
  9. "Betrokken en gedreven Consultants die een stap extra zetten"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ambitieuze en gedreven collega's, op een toplocatie, de organisatiecultuur

    Minpunten

    Je moet je eigen werk creëren en bent gebonden aan targets

    Robert Walters2019-01-28
  10. "Jonge, frisse organisatie"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    jong, fris, flexibel, veel ruimte voor vernieuwing, vlotte mensen

    Minpunten

    Het is flink omzetgedreven, daar moet je tegen kunnen

    Robert Walters2018-04-11
Er zijn 16 reviews gevonden