Reviews van Robert Walters

(66 reviews in totaal)

Toby Fowlston

79% waardeert directeur

53% positieve zakelijke vooruitzichten

Robert Walters heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 66 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Robert Walters is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak HR en personeel (3,8 sterren).

Reviews per functie

66 reviews
3,0
8 dec 2025

Pluspunten

Geschikte partij om binnen korte tijd een baan te vinden zonder veel moeite te hoeven doen. In mijn geval was het een fijne manier om te werken na mijn studie, terwijl ik ondertussen opzoek was naar een andere lange termijnfunctie.

Minpunten

communicatie met mijn contactpersoon bij Robert Walters ging vaak stroef. zeker als het ging om gesprekken over salaris of een stutusopdate over een opdracht werd vaak pas laat geantwoord.

15 okt 2025

Pluspunten

Goede mate van autonomie in je werk, degelijk onboardingprogramma, mooi kantoor op een toplocatie, jonge en energieke collega’s en een gratis lunch elke dag.

Minpunten

Het is momenteel een turbulente periode binnen het bedrijf, met het vertrek van meerdere ervaren teamleden en managers. Daarnaast is de markt op dit moment lastig, waardoor de commissies lager uitvallen dan gebruikelijk.

7 okt 2025

Uitzend

Pluspunten

Altijd bereikbaar voor de personen die ze tewerkstellen

Minpunten

Vragen over loon duren 2dagen voor een antwoord

Weergave: 1 - 3 van 66 reviews

Glassdoor heeft 2.864 reviews over Robert Walters die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Robert Walters. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Robert Walters bij je past.