Reviews van Salesforce

Bijgewerkt op 1 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.4
88%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Salesforce CEO Marc Benioff
Marc Benioff
1.101 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling
    Nuttig (1)

    "Beste plaats om te werken, beloningen 100% correct"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Lead Solution Engineer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Salesforce voor 5 jaar

    Pluspunten

    Fantastische mensen, flexibiliteit, promoties, groei, voordelen.

    Minpunten

    Wordt te groot, politiek, zelfpromotors worden te serieus genomen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Salesforce2019-07-03

    Reactie van Salesforce

    July 23, 2019Linda Aiello, SVP International Employee Success

    Thank you for your review. I am glad to hear that you enjoy working at Salesforce. We know that we are growing fast and there are always a lot of things going on. At the same time, we are very intentional about maintaining the culture that we have built together and believe that this is what sets us apart. And, it's employees like you who make this possible. Thank you!

  2. "Mensen op de eerste plaats"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Salesforce

    Pluspunten

    Mensen zijn echt het belangrijkste bezit van Salesforce. Alles wat binnen het bedrijf gebeurt, benadrukt dit. De waarden die worden gecommuniceerd, worden ook door de hele organisatie gedragen.

    Minpunten

    Veel surveys. Hoewel mensen belangrijk zijn, is verkoop dat ook. De druk om een kwartaal goed te eindigen is altijd voelbaar.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Salesforce2019-07-30

    Reactie van Salesforce

    August 13, 2019Linda Aiello, SVP International Employee Success

    Thank you for your feedback, it's great to see that you are enjoying your time at Salesforce. We know that Salesforce is a fast-paced work environment, which can be challenging. Please make sure to reach out to your manager or Employee Success Business Partner to find ways to deal with the pressure you feel.

  3. "salesforce amsterdam"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Salesforce

    Pluspunten

    goed salaris, hoge bonussen haalbaar

    Minpunten

    iedereen zit er voor het geld maar pretendeert de wereld te verbeteren alles wordt bijgehouden

    Salesforce2020-05-01
  4. Nuttig (5)

    "Ohana tot aan de voordeur"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Salesforce voor 5 jaar

    Pluspunten

    Leuke getalenteerde collega's. Mooie technologie. Gaaf kantoor

    Minpunten

    Iedereen boven AE is gehele dag bezig met forcasten en pushen om meer te committeren. Sales targets zijn onrealistisch hoog, je patch wordt jaarlijks steeds kleiner dus kans op een redelijke commissie slinkt met de jaren. Enorme old-boys network cultuur, weinig vrouwen worden aangenomen

    Verder lezen
    Salesforce2020-03-28
  5. "Excellent"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Exploration Manager in Frankfurt am Main
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Salesforce voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Based on core values and transparancy

    Minpunten

    Equality is taken to the max

    Verder lezen
    Salesforce2019-12-18
  6. "Business mapping sales prep coordination"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Salesforce

    Pluspunten

    Goed salaris. Sales minded. Door groei mogelijkheden

    Minpunten

    In Ierland onrustig stress vol

    Verder lezen
    Salesforce2019-06-07
  7. Nuttig (10)

    "Zeer salesdriven"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Account Executive in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Salesforce gewerkt

    Pluspunten

    De medewerkers die ik heb gesproken waren professioneel en attent.

    Minpunten

    Angstcultuur ontstaan door prestatie omgeving. Persoonlijk succes gaat voor bedrijfsbelang.

    Verder lezen
    Salesforce2019-06-06

    Reactie van Salesforce

    June 18, 2019Linda Aiello, SVP International Employee Success

    Even though you're no longer an employee, could you please tell us more by contacting our third-party provider Ethicspoint at http://www.salesforce.ethicspoint.com/? Doing so will help us directly address the concerns you have raised and make this a better workplace for all.

  8. "Super werkgever"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Salesforce

    Pluspunten

    Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Goede Work-Life Balance Behulzame collega's Transparant

    Minpunten

    Sales driven cultuur Zeer Amerikaans Matrix organisatie

    Salesforce2019-03-05
  9. "Graduate Program"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Business Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Salesforce

    Pluspunten

    Veel vrijheid & vertrouwen vanuit mijn manager, veel kansen, meest innovatieve bedrijf!

    Minpunten

    Competitieve werksfeer, iets te Amerikaans af en toe, geen goede structuur van het graduate program.

    Salesforce2018-02-24
  10. Nuttig (5)

    "Best ok maar je moet wel in lijn lopen van de eigenaar"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technisch projectmanager in Houten
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Salesforce gewerkt

    Pluspunten

    Snel groeiend bedrijf, wanneer je hier succes maakt dan kan je snel stappen maken. Ik verwacht dat ze hier binnenkort wel teamleads moeten gaan aannemen.

    Minpunten

    De eigenaar heeft veel invloed, hij is erg grechtleinig en het heeft een beetje een huis tuin en keuken gehalte. Wat ik jammer vind is dat het platform zelf erg gebruiksonvriendelijk is en dat het een jaar kost om het platform zelf te leren kennen. Qua bedrijfscultuur is het heel relaxed behalve als een van de leden van het management in de buurt zijn wat bijna altijd zo is.

    Verder lezen
    Salesforce2018-01-12
Er zijn 33 reviews gevonden