Pluspunten
Geen enkele die het vermelden waard is.
Minpunten
De hele bedrijfsstrategie van Alten UK is enigszins anders dan bij elk ander bedrijf waar ik ooit voor heb gewerkt. Het is in feite een op commissie gebaseerde structuur die steunt op agressieve rekrutering en brute expansie. Gebouwd op de ruggen van degenen die allang vertrokken zijn; zoals duidelijk wordt na een of twee jaar, de volledige omvang van dit parasitaire bedrijf. Recruiters ontvangen commissie voor het vinden van de engineers, business managers krijgen commissie voor het binnenhalen van een klantproject en de engineers zelf ontvangen commissie voor het sturen van cv's naar hun respectievelijke business manager. Voor zover je tijdens je jaarlijkse beoordeling geen cv's van een aantal van je vrienden of voormalige collega's hebt ingezonden, zal dit van invloed zijn op je jaarlijkse prestaties (en jaarlijkse verhoging). In plaats van je carrière te ontwikkelen (zoals de bedrijfsmanagers je voortdurend zullen vertellen dat ze van plan zijn te doen), trekt deze piramidestructuur een zeer hongerig en geldgeoriënteerd topmanagement aan, dat naar alle delen van het bedrijf stroomt. Geen ingenieursbureau, maar een wervingsbedrijf. Met zaakvoerders meer als verkopers. Geen bedrijf dat ik wil steunen en niet een waarvan ik je zou aanraden om lid te worden (tenzij je, zoals veel van mijn collega's, van plan bent om ze te gebruiken als een weg naar de Britse markt en eenmaal hier iets nieuws te vinden).