Pluspunten
Goed betaald, een paar goede collega's waar je ze kunt vinden. Fatsoenlijke balans tussen werk en privé tijdens de pandemie. Goede voordelen. Fatsoenlijke aftakas
Minpunten
Management op de hogere niveaus kan er niet in slagen hun ondergeschikten te ondersteunen of op de juiste manier te vechten. Klanten lijken meer controle te hebben over het proces van dagelijkse ondersteuning dan het management. Manager had geen volledig inzicht in de werklast van werknemers. Dit leidde tot stress, angst en uiteindelijk het verlaten van de positie. Meerdere werknemers zijn in vertrouwen naar me toe gekomen en vertelden hoe de stress hun gezondheid heeft beïnvloed. Gebrek aan communicatie en vijandige interacties kan worden verwacht van andere teams bij het uitvoeren van groepsopdrachten en projecten. Opmerkingen zoals "spreek Engels" moeten te veel worden besproken, gericht op onze offshore ondersteuningsteams om u een idee te geven van de cultuur daar. Als het management van klantenteams u niet mag, zelfs als goede werknemers, kunt u op een PIP terechtkomen of worden beëindigd.