Reviews voor delaware | Glassdoor.be

Reviews voor delaware

Laatst bijgewerkt 3 juni 2018
23 reviews

Filter

Filter

België - Alle stedenVoltijdDeeltijd

4,1
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
delaware Managing Partner Patrick Andersen
Patrick Andersen
11 beoordelingen

23 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "#people of delaware"

    StarStarStarStarStar
    Huidige werknemer - receptie en facility in Kortrijk
    Huidige werknemer - receptie en facility in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij delaware (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Een heel open sfeer met aandacht voor de mens achter de werknemer, geen doorgedreven hierarchie, iedereen wordt met de voornaam aangesproken en is ook aanspreekbaar, iedereen helpt iedereen, samen is een werkwoord.

    Minpunten

    Doordat we met een grote groep zijn, is het iets moeilijker om de voornaam van iedereen te kennen ;)

    Reactie van delaware

    13 jul. 2017 – Conversation Manager

    Bedankt voor je fijne review.
    Iedereen bij de voornaam kennen wordt inderdaad steeds moeilijk ... Blijven oefenen! :)


  2. "Top bedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Gent
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij delaware (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Vrijheid om te doen wat je wil
    Heel persoonlijk
    Goede work-life balance

    Minpunten

    Geen als je graag implementatieprojecten doet

    Reactie van delaware

    5 mrt. 2018 – Marketing Assistant

    Bedankt voor je heel erg leuke review!

  3. "Leuke sfeer"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Berchem, Antwerpen
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Berchem, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij delaware (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Leuke sfeer binnen het team, veel doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Veel verplaatsen naar klanten, en dus lang op de baan

    Reactie van delaware

    31 jan. 2018 – Marketing Assistant

    Bedankt voor je fijne beoordeling. Leuk dat de sfeer binnen je team zo goed zit!


  4. Nuttig (1)

    "Blits en eigentijds bedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functional Consultant in Brussel
    Huidige werknemer - Functional Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij delaware (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    De sfeer binnen delaware zit heel goed. Collega's dienen beroep te doen op elkaar en delaware doet er alles aan om iedereen dicht bij elkaar te brengen. Veel flexibiliteit en er wordt geluisterd naar persoonlijke voorkeuren en interesses.

    Minpunten

    De huidige manier van persoonlijke beoordeling en de daaraan gekoppelde extra verloning laat nog te wensen over.

    Advies aan management

    Herbekijk het beoordelingssysteem en betrek ook externe personen waarmee de consultants dag in, dag uit werken.

    Reactie van delaware

    16 aug. 2017 – Conversation Manager

    Bedankt voor je review! En het HR-team is het evaluatiesysteem aan het herevalueren, dus stay tuned! Stuur gerust jouw feedback en suggesties naar hen door, dan kunnen ze dit ook meenemen in deze... Meer


  5. "Trotse werknemer van een mooi bedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij delaware (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    - bedrijfscultuur & sfeer
    - off-the-job activiteiten & events
    - promotiemogelijkheden en doorgroei in uw functiedomein
    - flexibiliteit (work-life balance)

    Minpunten

    - Dell & HP laptops :-)
    - verloning kan beter

    Advies aan management

    Keep on doing the good work ! Misschien toch eens andere laptops overwegen?

    Reactie van delaware

    1 feb. 2017 – Conversation Manager

    Bedankt voor je review. We zullen je laptop suggestie voorleggen aan onze CIO Steven.


  6. Nuttig (5)

    "Weinig doorgroeimogelijkheden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Gent
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Gent
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Pluspunten

    Aangename collega's en veel vrijheid

    Minpunten

    Lage verloning en weinig doorgroeimogelijkheden

    Advies aan management

    Motiveer je werknemers

    Reactie van delaware

    1 feb. 2017 – Conversation Manager

    De #peopleofdelaware zijn inderdaad erg aangename collega's, dat kunnen we alleen maar beamen.
    Spijtig dat je aanvoelt dat er weinig doorgroeimogelijkheden zijn. Heb je jouw groeiperspectief al... Meer


  7. "Uitdaging, sfeer, flexibiliteit, ondernemerschap"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - SAP WM Consultant in Tienen
    Huidige werknemer - SAP WM Consultant in Tienen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    De titel van de review zegt alles, Delaware biedt je de nodige uitdaging aan vanaf dag 1. Als jonge starter of als iets meer ervaren collega wordt je ondernemerschap ook enorm beloond, er wordt naar je geluisterd. Je bent ook heel vrij in het plannen van je eigen agenda wat je een groot gevoel van zelfverantwoordelijkheid geeft. Dit alles gaat gecombineerd met hélé leuke collega's, evenementen zoals de D-part of sporty B1, etc. Kortom een geweldige sfeer en werkplek om je te ontwikkelen, ongeacht hoe oud je ook bent.

    Minpunten

    Een kantoor meer richting Vlaams-Brabant zou handig zijn ;).

    Advies aan management

    Verloning moet wel omhoog als we op lange termijn de mensen willen behouden en willen verder groeien tot een key player in de markt.

    Reactie van delaware

    1 feb. 2017 – Conversation Manager

    Fijn om al jouw plusplunten te lezen! Wat zou je vinden van een kantoor in Lummen? ;)

  8. "Vooruitstrevende en aangename werkgever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Kortrijk
    Huidige werknemer - Consultant in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij delaware (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    - Dynamisch bedrijf
    - Veel groeipotentieel met mogelijkheden om van functie te wijzigen of in het buitenland te werken
    - Oog voor de werknemer, een bedrijf waar er geluisterd wordt naar de werknemer
    - Goeie teamspirit en bedrijfsactiviteiten

    Minpunten

    Glijdende uren vallen soms weg afhankelijk van de klant waar je zit. De gewenste werkuren van de klant hebben voorrang op de Delaware werkuren

    Advies aan management

    Doe zo verder


  9. "Delaware"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Waver
    Huidige werknemer - Consultant in Waver
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Pluspunten

    - Sfeer
    - De 5 waarden van het bedrijf worden gedragen door de werknemers
    - Locaties van de kantoren

    Minpunten

    - Verplaatsingen
    - Aantal verlofdagen (hoewel blijkbaar meer dan gemiddeld in de SAP consulting branche)

    Advies aan management

    Keep on growing strong!


  10. Nuttig (1)

    "Delaware"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service in Kortrijk
    Huidige werknemer - Customer Service in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    Goede sfeer, toffe collega's, mooie kantoorruimtes om in te werken.
    De Delaware values typeren ons! [Care, Respect, Entrepreneurship, Commitment, Respect]

    Minpunten

    geen 9 to 5, al is dat niet altijd een minpunt!

    Reactie van delaware

    1 mrt. 2017 – Conversation Manager

    :)


33 van 56 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen