Reviews voor delaware | Glassdoor.be

Reviews van delaware

Bijgewerkt op 22 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
98%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
delaware Managing Partner Patrick Andersen
Patrick Andersen
19 Beoordelingen
  1. "Toegankelijk en authentiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij delaware

    Pluspunten

    Minder blabla dan andere consulting bedrijven Gevoel betrokken te zijn bij alle niveaus van het bedrijf Authentieke en toegankelijke bedrijfscultuur Fijne mensen, met iedereen kan al eens gelachen worden Resources van een groot bedrijf, familiegevoel van een kmo

    Minpunten

    Loon kan hoger Kantoor Gent soms te dichtbevolkt

    delaware2019-02-07
  2. "Delaware is een top werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - SAP Consultant in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij delaware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    veel flexibiliteit toffe teams veel out office evenementen

    Minpunten

    super druk veel klanten met specifieke flows moeilijk tot een privé/werk balans te komen

    delaware2019-10-22
  3. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Analyst in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij delaware voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer, veel mogelijkheden tot bijleren

    Minpunten

    Laag loon, hoge werkdruk, veranderen van project wordt niet snel oor naar gegeven

    delaware2019-06-04
  4. Nuttig (4)

    "Bedrijfscultuur is USP"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij delaware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijfscultuur is super goed Opleiding : 6 weken opleiding als starter, maar ook ruim aanbod gedurende loopbaan Voordelen: bedrijfswagen, gsm , pc , verzekering, ..

    Minpunten

    40u contract zou gepast zijn.

    delaware2018-11-19
  5. "#peopleofdelaware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij delaware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Het bedrijf zet zich vollop in voor vernieuwingen Het is een bedrijf die zich vollop inzet in cloud oplossingen Ik ben 2 jaar als Analyst begonnen binnen dit bedrijf, ik heb door ervaren consultants al enorm veel bijgeleerd over de verschillende Microsoft Technologiën (Office 365, Microsoft Azure) De sfeer tussen collegas is goed

    Minpunten

    Sommige mensen dat het bedrijf enkel SAP verkoopt en kijken niet naar de Microsoft technologie

    delaware2018-07-27
  6. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij delaware

    Pluspunten

    Vrijheid om te doen wat je wil Heel persoonlijk Goede work-life balance

    Minpunten

    Geen als je graag implementatieprojecten doet

    delaware2018-02-27
  7. Nuttig (1)

    "Sterke leercurve voor een schoolverlater in een aangename werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij delaware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    * Als schoolverlater onmiddelijk betrokken in processen op alle niveaus wat het zeer leerrijk maakt voor je verdere carriere. * Zeer goede begeleiding tijdens de volledige loopbaan. * Sociale werksfeer met een mix van persoonlijkheden, altijd wel een leuke babbel te vinden.

    Minpunten

    * Voornamelijk projecten in West- en Oost vlaanderen waardoor de kantoren in Antwerpen en Lummen dunbevolkt blijven.

    Advies aan management

    * Blijf dezelfde relatie houden met de werknemers, open en toegankelijk. * Blijven mikken op de groei die er momenteel is.

    delaware2018-02-15
  8. "Leuke sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Berchem, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij delaware

    Pluspunten

    Leuke sfeer binnen het team, veel doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Veel verplaatsen naar klanten, en dus lang op de baan

    delaware2018-01-17
  9. Nuttig (3)

    "Blits en eigentijds bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functional Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij delaware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De sfeer binnen delaware zit heel goed. Collega's dienen beroep te doen op elkaar en delaware doet er alles aan om iedereen dicht bij elkaar te brengen. Veel flexibiliteit en er wordt geluisterd naar persoonlijke voorkeuren en interesses.

    Minpunten

    De huidige manier van persoonlijke beoordeling en de daaraan gekoppelde extra verloning laat nog te wensen over.

    Advies aan management

    Herbekijk het beoordelingssysteem en betrek ook externe personen waarmee de consultants dag in, dag uit werken.

    delaware2017-07-14
  10. "#people of delaware"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - receptie en facility in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij delaware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Een heel open sfeer met aandacht voor de mens achter de werknemer, geen doorgedreven hierarchie, iedereen wordt met de voornaam aangesproken en is ook aanspreekbaar, iedereen helpt iedereen, samen is een werkwoord.

    Minpunten

    Doordat we met een grote groep zijn, is het iets moeilijker om de voornaam van iedereen te kennen ;)

    delaware2017-07-13
Er zijn 33 reviews gevonden