Reviews voor Philips | Glassdoor.be

Glassdoor maakt gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. OK | Meer info

Reviews voor Philips

Laatst bijgewerkt 19 november 2017
2.833 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

3,6
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Philips President and CEO Frans van Houten
Frans van Houten
744 beoordelingen

2.833 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "project office"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Philips

    Pluspunten

    hoge mate van zelfstandig werken met grote flexibiliteit waarbij gedeeltelijk thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort.

    Minpunten

    om de 2 @ 3 jaar wijzigingen in het management wat meestal ook wijzigingen in de manier van werken of wijzigingen in prioriteiten tot gevolg heeft

    Advies aan management

    meer continuïteit bij het management kan volgens mij bijdragen tot betere resultaten.

    Reactie van Philips

    27 jul. 2017 – Talent Brand Manager

    Goedemorgen. Het is goed om te lezen dat je Philips als werkgever zou aanraden bij andere potentiële collega's. Flexibiliteit is iets wat we nastreven en thuiswerken is daarom in veel rollen ook... Meer


  2. "Philips"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Verleent goedkeuring aan Directeur

    Pluspunten

    Mentaliteit, flexibiliteit, gedrevenheid collega's, missie van het bedrijf

    Minpunten

    Werkdruk, visie op bepaalde afdelingen, processen suboptimaal,

    Reactie van Philips

    4 mei 2017 – Talent Brand Manager

    Hallo, dank je voor je recensie en aanbeveling!


  3. "uitdagend maar onberenkenbaar"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Area Manager in Antwerpen
    Huidige werknemer - Area Manager in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb een voltijdbaan bij Philips (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    heel gevarieerd met veel vrijheid

    Minpunten

    er is gebrek aan organisatie binnen het bedrijf

    Advies aan management

    een audit laten doen om degelijk bedrijfsscturctuur op te zetten

    Reactie van Philips

    26 jan. 2017 – Talent Brand Manager

    Bedankt voor uw recensie.

    Wij zijn blij te horen dat u ons aan zou raden als werkgever. Het zou ook zeker op prijs gesteld worden als u dit met uw naaste kring bespreekt. Wij zijn altijd op zoek... Meer


  4. Is dit nuttig? De community is ervan afhankelijk dat iedereen deelt – Review anoniem toevoegen


  5. "Management Traineeship"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Management Trainee in Brussel
    Voormalige werknemer - Management Trainee in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Verleent goedkeuring aan Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Philips (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Top traineeship, tijd en budget voor extra opleiding, gestructureerd trainingsplan, full time professionele traineemanager at your service.
    Vele opportuniteiten , diverse assignment, ruimte voor entrepreneurship en persoonlijke ontwikkeling.
    Absolute aanrader voor net afgestudeerden, ideale springplank voor je carrière en ontwikkeling.

    Minpunten

    Matrix structuur typisch voor multinationals
    Focus op Nederland in Benelux structuur, geen doorgroeimogelijkheden in Belgie voor Juniors.

    Advies aan management

    Behoud een sterk Belgisch Management en operationeel team om de markt te blijven op te gaan.

    Reactie van Philips

    28 jul. 2016 – Talent Brand Manager

    Bedankt voor het schrijven van een review over je ervaring als Management Trainee in ons kantoor in Brussel. We zijn erg content om te horen dat het traineeship je goed is bevallen en dat je veel... Meer


  6. Nuttig (3)

    "Advies"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Service Manager in Brussel
    Voormalige werknemer - Service Manager in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Philips (Langer dan 10 jaar)

    Pluspunten

    Multinational die steeds in beweging is en waar er veel kansen geboden worden als je een universitair diploma op zak hebt.

    Minpunten

    Wanneer dit niet het geval is wordt het moeilijker om je ambities te realiseren.

    Advies aan management

    Ook niet universitaire medewerkers zouden kansen moeten krijgen om door te groeien.


  7. Nuttig (1)

    "Philips evolueert naar een beginnend softwarebedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Hardware Engineer in Eindhoven (Nederland)
    Huidige werknemer - Senior Hardware Engineer in Eindhoven (Nederland)
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen goedkeuring Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Philips (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Goed salaris
    Geen onnodige vakantiedagen
    Leuk werk

    Minpunten

    Stervende reus
    Geen (groei meer in) technisch werk, behalve in software
    "Dat doen we niet meer" hoor ik iets te vaak

    Advies aan management

    Philips evolueert naar een software only bedrijf. Daar zijn er al heel veel van. Philips wordt dan van een gesetteld bedrijf een nieuwkomer. Niet slim. Gebruik de voorsprong die je hebt, gooi niet te veel kinderen met het badwater weg.

    ASML, Dalsa e.a. zijn voorbeelden van winstgevende spin-off bedrijven waar Philips niets meer aan verdient. Philips dreigt het bedrijf van de gemiste kansen te worden. Dat ligt niet aan de goedwillende werknemers maar ik wijt dat aan het management.

    Een management met hart voor de zaak is onontbeerlijk. Teveel managers hebben slechts oog voor het eigen korte termijn gewin. Het bonusstelsel maakt dat nog erger. Schaf dat af., het geeft de verkeerde prikkel.

    Reactie van Philips

    12 okt. 2017 – Talent Brand Manager

    Hallo, het is goed om van een huidige werknemer te horen wat de bevindingen zijn. Je werk als Senior Hardware Engineer wordt zeer gewaardeerd en we willen je graag bedanken voor het werk dat je voor... Meer


  8. "Fijn bedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Eindhoven (Nederland)
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Eindhoven (Nederland)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan bij Philips (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Ik werkte in de ambassadeursshop. Er heerst een goede werksfeer. Op zaterdagen werken werd extra betaald, hartstikke fijn.

    Minpunten

    Er waren weinig mogelijkheden voor persoonlijke groei. Dit is echter ook lastig te bewerkstelligen in een winkelomgeving.

    Reactie van Philips

    4 okt. 2017 – Talent Brand Manager

    Leuk om te horen dat je een prettige tijd hebt in de MyShop! Werksfeer is iets wat wij enorm belangrijk vinden, dus ik ben blij te horen dat dit bij jullie wel goed zit. :)


  9. "Prima internationale kansen"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb een voltijdbaan bij Philips

    Pluspunten

    - Wereldwijd actief
    - Innovatief en structureel succesvol om zichzelf te vernieuwen
    - Gestructureerd en grondig in aanpak
    - Integer handelend, fair en verantwoordelijk

    Minpunten

    - Groot en soms wat log
    - Soms wat grillig in beleid
    - Vaak wat te voorzichtig of juist te vooruitstrevend

    Advies aan management

    Blijf geloven in strategie en innovatie, maar wees geduldig. Stop met het geloven in wonderen.

    Reactie van Philips

    4 okt. 2017 – Talent Brand Manager

    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om enkele punten gebaseerd op je ervaringen te delen in je loopbaan bij ons bedrijf.


  10. Nuttig (1)

    "Philips"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Eindhoven (Nederland)
    Huidige werknemer - Account Manager in Eindhoven (Nederland)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Verleent goedkeuring aan Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Philips (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Gaat goed met hun medewerkers om en doen er veel voor

    Minpunten

    Soms best wel groot en log

    Advies aan management

    Leg de verantwoordelijkheid zo laag als mogelijk neer in de organisatie

    Reactie van Philips

    21 sep. 2017 – Talent Brand Manager

    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om even te reflecteren op je eerste tijd bij ons bedrijf. Graag wens ik je veel succes toe vanaf hier!


  11. "beoordeling"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manufacturing Engineer in Eindhoven (Nederland)
    Huidige werknemer - Manufacturing Engineer in Eindhoven (Nederland)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Verleent goedkeuring aan Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Philips (Langer dan 10 jaar)

    Pluspunten

    goede werksfeer, veel mogelijkheden voor opleidingen, goede voorwaarden

    Minpunten

    wat mij betreft geen minpunten

    Advies aan management

    geen

    Reactie van Philips

    21 sep. 2017 – Talent Brand Manager

    Ik ben erg blij om te horen dat je zo lang al met groot plezier deel uitmaakt van wat we als Philips doen en waar we voor staan. Dat is zeker iets voor ons om dankbaar voor te zijn!


2.833 van 3.192 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen